failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady-andelu-1

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

foundational-gem-and-crystal-healing-set-with-mini-smudge-stick-and-blessing

Zklidněte svou mysl a důvěřujte nám

Andělé vědí, že pokud vás svírají starosti a obavy, je těžké udržet mysl v klidu. Přejí si ale, abyste věděli, že právě v okamžicích, kdy se cítíte dobře, bezpečně a vnímáte jistotu, že o vaše potřeby je vždy postaráno – právě tehdy jde vše hladce, vaše přání se plní a vaše potřeby jsou naplněny ještě předtím, než se o ně začnete strachovat.

Andělé chápou, že je pro vás těžké se do stavu klidu, vyrovnanosti a pocitu jistoty dostat, pokud k nim v dané situaci nemáte důvod. Radí vám, abyste si našli něco, co vám udělá velkou radost v aktuální situaci. Nezáleží na tom, jestli půjdete do lesa, uvaříte dokonalou večeři, zacvičíte si jógu nebo si koupíte věc, po které toužíte, a kterou si můžete dovolit. Důležité je pouze to, abyste se cítili dobře – a tento pocit v sobě udrželi co nejdéle.

Obrázek č. 2

il_340x270-996582751_5q01

Milujte sebe i své blízké

Andělé si přejí, abyste tento týden pociťovali co největší příval lásky. Usmějte se sami na sebe a užijte si krásný čas se všemi, které milujete. Najděte každý den alespoň jednu (ale raději více) věc, která vnese do vašeho vztahu radost.

Zajděte si na večeři s partnerem, udělejte dětem radost výletem, zavolejte rodičům. Oslavte všechny, i malé úspěchy, které budete mít – ať už je to dobrá známka ve škole nebo to, že jste konečně sehnali skvěle padnoucí džíny. Nezapomeňte ani sami na sebe a zahrnujte se láskou a tím, co vám dělá radost – horkou vanou, koblihou a cappuccinem k snídani nebo třeba hodinou malování večer před spaním.

Obrázek č. 3

il_340x270-612835166_93ly

Udělejte ten krok

Andělé vědí, že jste v poslední době měli zajímavý nápad. Možná na něj myslíte již delší dobu, možná to byla úplně nová myšlenka. Andělé vám radí, abyste udělali krok, který si rozmýšlíte – i když víte, že je to asi dobrý nápad – a chtějí vás ujistit, že máte jejich podporu na cestě, kterou vám právě tento krok otevře.

 


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie