failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Bře 12, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Divoké vody se přeženou

Ve vašem životě se nyní děje něco, co vám nevyhovuje – nebo je to velmi nepříjemné. Andělé vás ujišťují, že tato situace je pouze dočasná – vše se časem uklidní a hladina vody se dokonale vyčistí. Říkají také, že v podobných situacích je zcela normální panikařit, občas upadnout nebo se nechat ovládnout strachem, obavami či zjitřenými emocemi. I když by každý z nás rád proplouval podobnými situacemi s dokonalým klidem kapitána a dokázal ji co nejvíce ovládat – nakonec opravdu záleží jen na tom, zda zůstanete na palubě a živí.

Andělé vám vzkazují, že i když je současná situace velice nepohodlná, vaši andělé vám stále stojí za zády. Říkají také, že by vás nikdy nevystavili situaci, kterou byste nebyli schopni zvládnout – a že až toto období skončí, zlepší se řada věcí, která nyní vyplula na povrch – a ze kterých bouřlivé vody odplaví to, co vám nikdy nesloužilo k dobru.

Obrázek č. 2

Stojíte na konci cesty

Cesta, na které stojíte, už pro vás dál nevede. Pokud na ní setrváte, čeká vás stagnace, ustrnutí na místě a časem i nespokojenost – i když teď možná máte pocit, že jde vše správným směrem. Andělé vás povzbuzují, abyste se rozhodli vydat na novou cestu a říkají, že všechny směry, které se před vámi otevírají, jsou dobré. Nemusíte spěchat a odcházet hned, můžete si ještě chvíli užít místa, na které jste došli. Na své současné cestě jste dokázali neuvěřitelné věci – andělé chtějí, abyste si uvědomili, jak daleko jste došli od bodu jejího začátku. Přejí si také, abyste věděli, že i když si vy sami velký posun na cestě neuvědomujete, oni vaši cestu sledují po celou dobu – a s odstupem, který mají, vidí, že jste překonali spoustu překážek a dokázali víc, než jste si na začátku cesty dovedli představit.

Teď už je čas posunout se dál, vidět nové možnosti a otevřít báječné příležitosti. Pokud nevíte, kterou z možných cest se vydat, představte si je před sebou (nebo vypište na papír), a dejte se tou, která je nejvíce vpravo.

Obrázek č. 3

Najděte odvahu

Andělé vědí, že už delší dobu toužíte po něčem, co se ve vašem životě vyskytuje jen velmi málo. Možná toužíte trávit více času s přáteli, cestovat, začít znovu malovat nebo chodit po horách… Andělé vám radí postavit právě tuhle věc na čelní místo svých přání, a začít se soustředit na to, aby se stala realitou.

Říkají také, že máte učinit první 3 kroky – a alespoň 3x uskutečnit to, po čem toužíte. I kdyby to mělo být jen na chvíli, jako ochutnání z dortu, který chcete sníst celý. Právě tyto tři kroky jsou nyní třeba k tomu, aby se vaše touha vyplnila přinejmenším tak, jak si představujete (nebo ještě lépe) – a to mnohem snáze, než si nyní dokážete představit.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky