failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Chvála zpomalovacím andělům

od | Dub 16, 2018 | Články, Ochrana

Vždycky, když jsem někam pospíchal na svých cestách autem, tak se mi stalo něco velmi zvláštního. Čím víc jsem spěchal, tím víc jsem potkával pomalých bagrů a traktorů, co si to musely šinout šnečí rychlostí přímo před mým volantem.

A když jsem je konečně předjel, tak jsem se stejně dostal za místního dědu, co zrovna potřenoval odvézt vnučce dvě plata vajíček.

Mnohdy jsem byl naštvaný a do svého cíle jsem přijel vynervovaný a se špatnou náladou. Tohle se musí stát zrovna mně! A zrovna v momentě, kdy tak hodně pospíchám!

Louise L. Hay mě naučila zkusit tento pocit opustit a nahradit jej pozitivní afirmací:

Jsem na správném místě ve správný čas. Vše je v pořádku.

Jasnou zprávu o tom, co se vlastně děje jsem ale dostal až od Andělů, prostřednictvím svého přítele:

Mám rád “zpomalovací anděly” na silnicích – lidi, kteří mi svou pomalou jízdou připomenou, že i já jsem si předsevzal jezdit pomalu, protože není kam spěchat.

Ačkoliv Rady andělů  nepíšu, tak vím, že jsou lidé ve spojení s anděly. A že někdy nemluví přímo ten člověk, ale andělé skrze něj. A toto sdělení patřilo přímo mně.

Nejen to. Mám silný pocit, že každý má svého anděla strážného, který se snaží, abyste byli v pořádku. A občas mu nezbyde nic jiného, než vám do cesty poslat různé zpomalovače, abyste si přílišným spěchem neublížili.

Nemusím vůbec strašit haváriemi, či jinými neštěstími. On jenom ten přílišný stres, ve kterém právě jste, vůbec není zdraví prospěšný.

Proto mám pro vás jednu radu. Možná andělskou, ale tak jako tak je přímo od srdce:

Pokud budete někam pospíchat a najednou se vám v cestě začnou objevovat překážky, tak jim požehnejte a poděkujte svému strážnému andělovi za to, že nad vámi drží ochrannou ruku. A hlavně: Dejte nohu z plynu pryč.

Možná teď někde ve vás křičí hlas, že ale existují situace, kdy je potřeba být na daném místě v přesný čas.

Na to vám odpovídám:

Věřte svým andělům strážným a věřte na zázraky.

Několikrát se mi stalo, že jsem zcela zchvácen a ve stresu dorazil na důležitou schůzku o patnáct minut později. Dodejme, že na opravdu důležitou schůzku s někým, o kom jsem věděl, že miluje dochvilnost.

Očekával jsem, že dostanu vynadáno a nebo že jsem prostě ztratil svoji šanci. Hloupé zácpy, hloupé bagry!

Místo toho mne přivítal stejně zchvácený člověk, ve stejném stresu, co se omlouval za zpoždění. Jednou trčel v té stejné zácpě, co já. Podruhé třeba měl veledůležité jednání se svým nadřízeným, ze kterého se nemohl omluvit. Stal se zázrak.

Chvalte své anděly strážné a žehnejte jim. Vězte, že žádný anděl nestojí o vaši újmu, jak psychickou tak fyzickou. Zázraky se dějí kolem vás a dějí se i pro vás. Jediné, co je potřeba z vaší strany, je začít věřit.

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky