failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Dub 30, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Všechno je v pořádku

Mnozí z nás mají ve zvyku se strachovat a stresovat i v okamžiku, kdy je vše kolem nás v pořádku.

Náš současný život na nás často nakládá zátěž, která není opravdová – nemá opodstatnění. Bojíme se o své blízké, stresujeme se situací v práci, děsíme se konfliktů s lidmi v našem okolí…

Většina situací, kterých se obáváme, nikdy nenastane. A těch pár, které ano, bude trvat mnohem kratší dobu, než kolik trávíme jejich “řešením” v naší mysli v obavách z nich.

Andělé vám vzkazují, že právě teď je ve vašem životě vše v pořádku. Že drobné nesnáze k životu patří – a že čím méně pozornosti jim budete věnovat v okamžicích, kdy se nedějí, tím méně vás budou potkávat.

Obrázek č. 2

Nové začátky

Možná teď máte pocit, že ne vše ve vašem životě jde hladce – a že nevíte, jak z toho ven.

Andělé si přejí, abyste věděli, že deštivé dny jsou pro váš spokojený a úspěšný život stejně důležité, jako ty slunečné.

Stejně, jako déšť v přírodě poskytuje rostlinám vláhu potřebnou k růstu, i obtížné situace ve vašem životě jsou klíčem k tomu, abyste později mohli vyrůst – byli úspěšnější a mohli využít toho, co jste dostali právě během deštivých dnů. Stejně, jako deštivé dny, jsou ale potřebné i ty slunečné.

Andělé by vás rádi ujistili, že “déšť” nemusí znamenat pouze období, kdy na vás život nakládá více, než chcete na svých bedrech unést. Jsou to i náročná období, která si zvolíte – třeba když začínáte cvičit, učíte se novým věcem, které pro vás nejsou jednoduché – nebo se pouštíte do něčeho, z čeho máte obavy.

Obrázek č. 3

Každý mrak jednou odejde

Andělé cítí, že ve vašem životě panuje určitá nespokojenost. Možná máte pocit, že se už delší dobu točíte v kruhu a nemůžete se pohnout z místa – ať už v lásce, kariéře, v záležitostech týkajících se zdraví – nebo v jiné oblasti.

Říkají, že vědí, jak je taková situace frustrující.

Prosí vás, abyste se i přes všechny obtíže pokusili najít vnitřní klid a alespoň na čas se přestali urputně snažit. Možná totiž právě vaše snaha otočit kolem proti veškerému odporu způsobuje, že nevidíte jinou cestu, nebo k sobě nenecháte přijít změnu, která by vám opravdu pomohla.

Zkuste se alespoň pro tento týden zaměřit na věci, které vám dělají radost. Malujte, cestujte, jděte tančit nebo vyražte s partnerem či partnerkou na večeři, vezměte děti či psa na procházku do lesa… “Vypněte” v hlavě program, který vás neustále nutí přemýšlet a analyzovat vaši situaci, a silou vůle přijít na to, kudy z ní vede cesta ven.

Andělé slibují, že vám cestu z kruhu ukáží – ale je jen na vás, zda ji dokážete vidět.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky