failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Amulety a talismany pro ochranu

od | Srp 6, 2018 | Ochrana | Žádné komentáře

 

Často se mě ptáte, jaký šperk či amulet si pořídit za účelem vlastní ochrany – ať už před nebezpečím nebo jinými lidmi a jejich negativními emocemi. I když v mnoha směrech dokáže pomoci ochrana nastavená ve vlastní mysli či prosba o ochranu vyslaná k nápomocným bytostem, hodí se mít u sebe i předmět, který vám pomůže ve chvílích, kdy se potřebujete soustředit na něco jiného, než budování ochrany.

Amulety určené pro ochranu lze obecně rozdělit do tří typů – na posvátné symboly, kameny poskytující přirozenou energetickou ochranu a předměty danému účelu zasvěcené.

K posvátným symbolům patří většina náboženských symbolů, jakou jsou kříže nebo třeba pentagramy. Za tímto účelem jsou pravidelně zasvěcovány a jejich síla je navíc posilována vírou mnoha lidí.

Evil Eye / Nazar

Jedním z mocných symbol pro ochranu před negativními energiemi pocházejícími od lidí (či jiných bytostí), uřknutím či kletbou je i amulet, který možná znáte z dovolené v Řecku nebo Turecku. Říká se mu Evil Eye nebo Nazar.

Tento amulet je vhodné nosit u sebe nebo pověsit v domě. Když odvrací opravdu silnou kletbu či vlnu negativních energií – rozbije se nebo pukne. Pokud vám tedy tento amulet třeba upadne na zem a rozbije se na střepy, nepovažujte to za náhodu…

Ochranné kameny

 

Pokud svou ochranu raději svěřujete kamenům, můžete se s jistotou spolehnout na všechny kameny černé barvy. K nejsilnějším “odpuzovačům” patří turmalín, ale skvěle vám poslouží i černé acháty, onyxy nebo obsidián. Skvěle vám poslouží i hematit.

Tyto ochranné kameny mají ale jednu vlastnost, o které potřebujete vědět – výrazně uzemňují a stahují k sobě. Neproniknou k vám tedy negativní energie z okolí, ale vy sami můžete mít s těmito kameny problém spojit se s nápomocnými bytostmi nebo se ponořit hlouběji do meditace.

Drahé kameny patří k předmětům, které působí velmi individuálně, musíte tedy sami vyzkoušet, který vám bude vyhovovat pro dlouhodobější používání. Pokud však cítíte potřebu akutní silné ochrany, sáhněte po kterémkoliv z nich (pokud vám není výslovně nepříjemný).

 

 

  • Hamsa náramek s lávovými kameny (stříbrná barva)

    290 
  • Hamsa náramek s lávovými kameny (zlatá barva)

    290 
  • Ochranný náramek Evil Eye červený

    190 

Zasvěcené amulety

 

 

K poslednímu typu patří amulety či předměty pro ochranu speciálně zasvěcené. Zasvětit lze jakýkoliv předmět, ale pomáhá, pokud se jedná o věc reprezentující něco, co si s ochranou snadno spojíte (třeba figurka andílka).

Zasvětit si jej můžete sami (pokud se na to cítíte), můžete o ni požádat nápomocné bytosti či člověka, který s energiemi pracuje a důvěřujete mu (andílky a další talismany zakoupené na www.lightworkers.cz vám na požádání rádi zasvětíme na vámi požadovaný účel).

Ochranné předměty z kamenů nezapomeňte pravidelně čistit (třeba omytím ve slané vodě) a nabíjet na slunečním či měsíčním světle. Pokud některý z kamenů pukne, zakalí se nebo se v něm objeví praskliny, znamená to, že odrazil či přetvořil silnější negativní energii, která vám byla určena. Pokud cítíte, že se tím již kámen vyčerpal, měli byste ho očistit, nabít a s poděkováním vrátit zemi.

Ať už si zvolíte jakýkoliv amulet, přeji vám, abyste ho potřebovali co nejméně. Přitahováním pozitivních lidí a událostí se lidé se špatnými úmysly i další negativní události začnou z vašeho života postupně vytrácet.

S láskou a požehnáním

Lucie

 

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky