failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Zář 4, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Sklízejte plody

V poslední době možná vnímáte příchod podzimu nepříliš pozitivní cestou. Jste unavení, bez nápadů a ubývající světlo věrně odráží pocity, které máte uvnitř.

Andělé vám vzkazují, že pocit útlumu je v tuto dobu úplně v pořádku. Možná budete mít nějaký čas pocit, že “plujete pod hladinou”, nic se vás nedotýká tak, aby to vyvolalo silnější odezvu a věci kolem vás tak trochu uvázly na mrtvém bodě.

Nechte to plynout. V nedávné době jste udělali dost proto, abyste teď mohli sklízet plody své někdejší práce (a i když úroda není nadměrně bohatá, bude vám stačit).

Nemusíte se bát, tohle období nebude trvat dlouho.

Obrázek č. 2

Já na prvním místě

Andělé by vás chtěli postrčit k tomu, abyste udělali něco sami pro sebe. Nejde ale o “prostě nějaké něco”, ale o to, co doopravdy potřebujete.

Udělejte si chvíli času na sebe a podívejte se do svého nitra. Co jsou vaše opravdové sny – ty které máte pevně uložené uvnitř v duši? Co je to, co byste pro sebe měli doopravdy udělat? Andělé říkají, že to, co máte hledat, se může týkat vašeho zdraví, rodiny nebo toho, čím sobě a své rodině zajišťujete blahobyt.

Rádi by vás brzy viděli na správné cestě, a říkají, že pokud opravdu najdete to, co hledáte, budete to s jistotou vědět.

Obrázek č. 3

Sny se plní

Andělé ve vaší mysli vidí pochybnosti. Říkají, že jste měli pro tuto dobu nějaké představy, sny či plány – a v tuto chvíli to vypadá, že se možná nesplní. A nebo ne tak, jak jste si představovali.

Chtějí vám vzkázat, ať nepřestanete věřit na zázraky a na to, že se změna může objevit na poslední chvíli.

Možná prý ani tak nedostanete přesně to, co jste chtěli. Andělé si přejí, abyste věděli, že je to v pořádku – mají pro vás lepší plán.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky