failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Zář 25, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Spočítej svá požehnání

V dobách, kdy se necítíme dobře, máme tendence myslet na to horší v našich životech, a považovat za samozřejmé to dobré – které mnohdy úplně opomíjíme.

Andělé vám vzkazují, že s podzimní rovnodenností přichází čas sklizně – a sklízíte, co jste v posledním půlroce zaseli. Radí vám, abyste se soustředili na zdravé plody svého života, místo abyste marnili čas lítostí nad tím, co nevzešlo nebo co odráží to, co jste před časem zanedbali.

Říkají také, že po čase plodnosti sice přichází čas odpočinku, ale dobrý hospodář již připravuje pole na příští jaro. Je jen na vás, co budete sklízet za rok. Kdo seje vítr, sklízí bouři. Kdo pečuje o stromy, může se těšit na ovoce.

Obrázek č. 2

Zapal světlo

Andělé vás vidí, jak hledáte světlo na konci tunelu – a máte pocit, že nekonečně dlouho nic nenacházíte.

Prosí vás, abyste se zastavili a uvědomili si, že pokud nerozsvítíte sami, neobjeví se.

Říkají také, že vše, co pro to potřebujete, máte již dávno k dispozici. Pomoc, kterou neustále hledáte zvenčí, vůbec nepotřebujete – stačí, když ty správné kroky podniknete sami.

Rádi by vám také vzkázali, že nepotřebujete velkou změnu – jen první krok. Tak snadný, jako stisknutí vypínače nebo škrtnutí sirkou. Ale právě ten za vás nikdo jiný neudělá.

Nezapomeňte svě světlo udržovat, malý a krátký plamínek nestačí.

Obrázek č. 3

Láska

Andělé si hluboce přejí, aby tento svět naplňovala láska. Vzkazují vám, že tato emoce je tou nejsilnější a nejmocnější, která existuje.

Říkají, že kolem vás vidí energii bojů, napětí a nesváru. Varují vás, že tato energie nikdy nepřináší nic dobrého. I když bitvu vyhrajete, ponecháte okolo sebe spousty mrtvých a zraněných – na straně protivníka, ale i na té svojí. Výhra bojem navíc nikdy není opravdovým vítězstvím, jen výsledkem momentální přesily.

Andělé vám vzkazují, že pokud se ve svém životě chcete cítit dobře a spokojeně, a nacházet v něm změny a výsledky, po kterých toužíte, potřebujete svůj život naplnit láskou k sobě i svému okolí.

Říkají také, že láska je emoce, která se nedá dělat “jen napůl”. Pokud se naoko budete chovat přívětivě, ale uvnitř budete stále dusit či rozdmýchávat negativní emoce, nebude to fungovat.

Odevzdejte se lásce plně a bezvýhradně, a s její pomocí řešte i situace, které vám nejsou příjemné. Jen tak z nich můžete vyjít jako opravdový vítěz, a spolu s vámi i lidé, ve vašem okolí.

Nejen pro tuto chvíli, ale navždy.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky