failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Říj 9, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Jen jeden…

Andělé říkají, že to, co vás brzdí od pokroku, který si přejete, je časté porušování “pravidel”, jež jste sami sobě určili.

Jen jeden bonbón dneska, jen 10 minut s hrou na mobilu, jen jeden den, kdy vynechám cvičení či práci na některém ze svých cílů…

Andělé chápou, že dodržování dobrých předsevzetí může být náročné, zvlášť, když se výsledky objevují hodně pomalu. Prý vás také brzdí to, že jste si na sebe naložili opravdu hodně věcí najednou.

Andělé vědí, že všechny tyto věci jsou pro vás nesmírně důležité a radí vám, abyste u těchto předsevzetí vytrvali. Doporučují však, abyste si pro tento měsíc vybrali jeden z vašich cílů, pro který uděláte vše, co jste si předsevzali – bez výmluv, vynechávání a porušování vlastních pravidel.

Slibují, že po 1 měsíci uvidíte v této oblasti velký posun – a sami zjistíte, jak se postavit k naplňování svých dalších cílů. Říkají také, že je jen na vás, zda si pro tento měsíc zvolíte cíl, který je pro vás nejdůležitější, nebo jestli začnete tím nejsnadnějším. Obě cesty vedou tam, kam potřebujete.

Obrázek č. 2

Najdi svůj klid

Poslední dobou se často cítíte jako na trní. Máte obavy, trému, cítíte nervozitu či obavy z budoucnosti.

Andělé vás ujišťují, že se ve vašem životě neděje nic špatného a nejedná se ani o neblahou předtuchu. Rádi by vám však připomněli, že naše vnitřní rozpoložení přitahuje věci budoucí – proto je pro vás důležité najít vnitřní klid.

Vzkazují vám také, že vám s touto situací mohou pomoci druzí lidé – lektorka jógy, homeopat, dobrá kamarádka…

Andělé si přejí, abyste věděli ještě jednu věc. Některé věci na Zemi mají svůj čas určený osudem. Nestanou se tedy jen proto, že si je do života něčím přitáhnete.

Obrázek č. 3

Máte zelenou!

Právě teď je ten správný čas!

Andělé říkají, že ve vašem životě nastává ideální éra pro uskutečnění něčeho, po čem již dlouho vnitřně toužíte – nebo jen potají sníte a nevěříte, že by se to mohlo doopravdy splnit.

Právě teď jsou vám nakloněny všechny okolnosti a svět je připravený vám pomoci dosáhnout právě toho, co jste si vysnili.

Vzkazují vám také, že to neznamená, že všechno půjde 100% hladce a úplně snadno, ale že to na celé věci nic nemění. Právě teď máte ideální podmínky k tomu, abyste svých cílů opravdu dosáhli.

Říkají také, že vaše cesta je dlouhodobějšího charakteru – a že není třeba udělat radikální řez teď hned. Nemusíte opouštět své stávající zaměstnání, začít 2x denně běhat, nebo trávit všechny víkendy na intenzivním kurzu – ale začněte na svých cílech seriózně pracovat.

Správný okamžik pro větší změnu poznáte sami, a bude pro vás klidná, příjemná a pohodová.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky