failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Říj 16, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Ve víru dění…

Ve vašem životě se teď děje velké množství věcí najednou. Dost možná nestíháte, stresujete se ze spousty úkolů, které máte před sebou – a možná máte zaječí úmysly a přemýšlíte, jestli by nebylo jednodušší se z toho nějak vyvléknout.

Andělé vám radí, abyste vše, co se kolem vás děje, obejmuli s vděčností.

Ve vašem životě se konečně pohnuly ledy a děje se spousta změn. Často náročných, ale těch, na které jste čekali. Přímo za nimi čeká to, v co jste doufali – nebo možná něco ještě lepšího.

Je na vás, jestli si jízdu rušným městem užijete a svezete se na vlně erupcí, které vás teď provázejí, nebo se to budete snažit jen trpně přežít.

Obrázek č. 2

Soustředění 

Ponořte se do práce a udělejte ji.

Andělé říkají, že právě teď máte velkou šanci pohnout něčím, co je pro vás bytostně důležité. Vzkazují vám, že si máte najít čas a prostor – a realizovat svůj záměr.

Je jedno, zda potřebujete uklidit celý byt, ponořit se do studia angličtiny, změnit zaměstnání nebo vytvořit nový produkt. Teď je čas být sám a doopravdy to udělat.

Andělé vám radí tuto věc skutečně uchopit a pokud můžete, udělat ji celou. Nebo nejvíc, kolik udělat můžete.

Říkají, že na to nejspíše budete sami a bude to trvat nějakou dobu – ale že jakmile se do práce ponoříte, nebude vám to vadit,  a už během práce pocítíte pocit naplnění. Pracujete na tom, co je pro vás a vaši budoucnost opravdu důležité, a vy si tentokrát budete jistí, že to, co připravujete, skončí úspěchem.

Obrázek č. 3

Dívejte se z povzdálí… 

Andělé říkají, že právě teď si potřebujete dát chvíli pauzu od všeho, co děláte a podívat se na věci z povzdálí.

Nejde o čas pro odpočinek a relaxaci, ale vytvoření odstupu, díky kterému budete schopni vědomě zhodnotit téma, které vás právě teď plně zaměstnává – ať už je to práce, rodina, vztahy, zdraví nebo cokoliv jiného.

Zastavte se a udělejte si čas na meditaci či jinou metodu zklidnění mysli. Pozorujte, ale nezasahujte. Nechte k sobě přijít hlubší myšlenky a vhledy. Dostanete odpovědi, ke kterým se teď snažíte silou prokopat – a přesto se z místa posouváte jen minimálně.

To, co vás brzdí, už nyní sami víte. Jen to ještě nedokážete spatřit.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky