failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Říj 24, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – pro dnešek je pravý ten, který ve vás vzbuzuje nejsilnější emoce.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Miř vysoko!

Andělé vidí, že řada věcí ve vašem životě je ovládána strachem. Možná se bojíte velkých změn ve vaší budoucnosti, ale dost možná máte strach skoro pořád – o sebe, o své blízké, o bezpečí, jistotu, o to, zda budete mít základní lidské potřeby, jako příjmy, střechu nad hlavou…

Andělé říkají, že strach je přirozený, a máme ho všichni. Jen někteří z nás se jím ale nechají ovládat. Říkají také, že strach není totéž, co opatrnost. 

Prosí vás, abyste se tento týden zamysleli nad tím, co byste udělali, kdyby vám v tom strach nebránil. Nechte svou mysl pracovat, a vykresit ty nejvyšší vrcholy, ke kterým byste mířili, kdyby strach neexistoval.

Andělé říkají, že strach můžete propustit, ale přesto byste si měli zachovat opatrnost – a to proto, že beze strachu zatím neumíte fungovat. Naplánujte svou cestu k vrcholům tak, aby byla bezpečná.

Andělé vám připomínají, že není účelem opustit strach z výšek a skočit z letadla bez padáku. Říkají, že se můžete pustit do toho, čeho se obáváte, ale nikoliv bezhlavě. Naplánujte si cestu a její bezpečné body. Čím více se budete učit žít beze strachu, tím odvážnější na své cestě můžete být.

Obrázek č. 2

Řekni to nahlas!

Andělé vás uvnitř vidí jako trochu zakřiknutého člověka, který se často bojí říct, co má na srdci, a co potřebuje od svého okolí. Možná patříte k hodně obětavým lidem, kteří neradi říkají ne a zároveň si neumí nebo nechtějí říkat o to, co chtějí sami. 

Andělé vám vzkazují, že důležitá je rovnováha. Když bohatě dostáváte, můžete bohatě posílat dál. Pokud si od druhých neberete tolik, kolik jim dáváte, škodíte sobě i jim – protože na obou stranách rovnováhu porušujete.

Je v pořádku pomoci někomu, kdo vaši pomoc potřebuje, a nechtít za to od něj nic zpět. Vesmír vás za podobnou pomoc rád odmění jide – ovšem nemůže to udělat, pokud sami neumíte přijímat.

Andělé vědí, že v tuto chvíli existují věci, které vás samotné trápí. Protože jste velkorysí a nechcete druhým ublížit, necháváte si je pro sebe – ale díky tomu se nemohou nikdy změnit.

Věnujte tento týden tomu, že tyto uvnitř držené problémy uvolníte a vyčistíte. Vaše okolí vám někdy bude naslouchat otevřeně, a někdy opravdu nesouhlasně – protože od vás podobnou reakci nečekají. To je v pořádku. Stůjte si za věcmi, které jsou pro vás důležité. Můžete s druhými uzavřít dohody a kompromisy, které ponesou společné řešení v duchu, který vyhovuje oběma stranám, ale neustupujte tam, kde je to pro vás opravdu důležité.

Obrázek č. 3

Nenech se!

Andělé vidí, že před vámi stojí určitá výzva. Možná už o ní víte, možná ještě ne.

Říkají, že v této výzvě někdo bude chtít získat výhodu na váš úkor – a předpokládá, že ji získá, protože vy v podobné situaci obvykle ustoupíte.

Vzkazují vám, že je čas říct ne a nenechat se “převálcovat”. Nehrozí vám nic špatného, pokud uhájíte svůj postoj a odmítnete druhým, aby si brali si z toho, co je vaše.

Chtějí, abyste věděli, že se na druhé straně můžete setkat s určitou nelibostí či nepříjemným chováním, ale to na věci nic nemění. Nemátu za tuto emoci a její vyřešení zodpovědnost.

Andělé vědí, že tato zkouška je pro vás těžká, ale radí vám vytrvat. Sami zjistíte, že vám do života přinese něco důležitého, nebo z něj naopak odebere věc, která vás už delší dobu trápí.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky