failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Říj 30, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Je čas zazářit

Andělé říkají, že se už delší dobu schováváte před něčím, po čem toužíte, ale zatím na to nemáte odvahu.

Možná toužíte po posunu v kariéře, chcete oslovit člověka, který se vám líbí, navázat nová přátelství, nebo napsat knihu či natočit své první video na sociální sítě.

Andělé vám žehnají a říkají, že už nastal správný čas udělat první krok do prázdna a zazářit tam, kde zářit chcete.

Říkají také, že i když šance na váš úspěch jsou vysoké, některým z vás se tímto krokem nesplní vize, ve kterou doufáte. Možná se nedočkáte povýšení, nebo budete odmítnuti. Nedělejte si s tím starosti. Pokud se okno, na které se v tuto chvíli soustředíte, uzavře, s jistotou na vás jinde čekají otevřené dveře. Abyste si jich všimli, potřebujete však projít touto zkušeností.

Obrázek č. 2

Vyřeš to v sobě

Andělé říkají, že váš život je v poslední době více než chaotický. Děje se v něm spousta věcí a situací, do kterých byste se vědomě nikdy nechtěli dostat – ale dostali jste se do nich vlastním přičiněním.

Andělé říkají, že je čas se zastavit, přestat z otřesů ve vašem životě obviňovat ostatní – a otevřeně sami sobě přiznat, kde jste udělali chybu.

Andělé nechtějí, abyste sami sebe mučili výčitkami svědomí. Zároveň ale říkají, že náprava nemůže přijít, pokud se ke svým přešlapům nepostavíte čelem. Omluvte se lidem, kterým jste ublížili a pokuste se s nimi napravit, co napravit lze. Pokud jste ublížili někomu, s kým situaci napravit nemůžete, nebo sami sobě, můžete se dotyčnému omluvit sami v sobě a poslat mu modlitbu či požehnání.

Andělé vám vzkazují, že byste ve svých myšlenkách i činech měli být stejně upřímní, jako kdybyste šli ke zpovědi. Jejím účelem totiž není trest za to, co jste učinili, ale uvědomění a příležitost napravit své činy, dokud máte tu možnost. Začarovaný kruh, ve kterém se nyní motáte, se nezastaví, pokud se nezastavíte vy sami a nezačnete dělat věci jinak.

Doporučují vám, abyste práci na změně a odpuštění druhých věnovali příštích 21 dní. 

Varují vás také, že pokud to neuděláte nyní, budete této situaci čelit v budoucnu znovu.

Obrázek č. 3

Něžná síla

Andělé vás vidí, jak si si značným úsilím a obdivuhodnou vytrvalostí jdete za svým. Říkají, že vaše odhodlání obdivují, zvlášť, když je každý váš krok poctivě odpracovaný.

Rádi by vám řekli, že v tuto chvíli se můžete vydat klidnější a příjemnější cestou, která i nadále povede k vašim cílům.

Vaše cesta se nezpomalí, pokud se necháte chvíli unášet proudem a budete se kochat tím, co se na ní objevuje kolem vás.

Vy sami se budete cítit lépe a příjemněji, a to, co děláte, vás nebude tolik vyčerpávat.

Andělé říkají, že máte položené stabilní základy, na kterých můžete dále stavět – takže se nemusíte obávat toho, že by vás tento přístup zpomalil. Říkají také, že sami poznáte, zda na klidnější cestě setrvat dlouhodobě, nebo zda nastane okamžik, kdy se budete chtít vrátit k rychlejšímu tempu, abyste získali výrazně lepší výsledky.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky