failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady-andelu-22

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

3_1

Nebuďte příliš “normální”

Andělé vidí, že žijete život podle pravidel, která považujete za dobrá – nebo je za dobrá považovali lidé, kteří vás nějakým způsobem vychovávali či formovali vaši mysl a postoje. Mohou to být rodiče, učitelé, bývalí vedoucí v dětském oddílu nebo třeba spisovatelé knih, které vám imponovaly. Většinou také žijete tak, abyste “zapadli” – neděláte věci, které nedělají “slušní a spořádaní” lidé.

Andělé říkají, že snažit se žít dobrý život patří k těm nejlepším úmyslům. Také ale říkají, že zažité normy nejsou vždy tím nejlepším, co můžete udělat pro sebe i okolní svět. Nebojte se vystoupit z osidel své “normálnosti” a vyzkoušejte něco nového – nový šatník, nové zážitky, nový přístup…

Andělé také říkají, že věc, kterou byste možná měli alespoň na zkoušku změnit, je ve vás zakořeněná tak hluboko, že vás nejspíše na první (ani druhou) myšlenku nenapadne vystoupit ze zóny zažitých zvyků právě zde. Zkuste si ze změny smýšlení udělat zvyk – a postupně se dostanete i k hlubším vrstvám starých návyků a myšlenkových vzorců.

Obrázek č. 2

4_1

Mějte se rádi. Ještě víc.

Andělé vědí, že sebeláska a láska k vlastnímu tělu je pro vás už delší dobu důležitou otázkou. Říkají, že jste na této cestě ušli významný kus cesty, i když si to možná sami neuvědomujete – třeba proto, že vidíte spíše velký kus cesty před sebou, než za sebou.

Andělé vás touží vidět zcela zahrnuté láskou a pocitem vlastní krásy, sebejistoty a spokojenosti. Radí vám, abyste si i nadále dávali tolik lásky, kolik jen dokážete – a abyste stále hledali nové cesty, jak si dopřát lásky ještě mnohem více. Dělejte to každý, každičký den – a začněte s tím právě dnes. Teď.

Obrázek č. 3

23_1

Udělejte dobrý skutek

Andělé vidí ve vašem okolí člověka či situaci, kterým může prospět vaše pomoc. Zároveň říkají, že pokud se ji rozhodnete poskytnout, tento skutek vám pomůže zbavit se něčeho, co už ve svém životě nechcete – nebo co vám neprospívá a možná o tom ani nevíte. Možná je to nějaká stará věc, která může být prospěšná někomu potřebnému – ale může se jednat i o něco nehmotného, třeba o dávné uřknutí či negativní energii vyslanou vaším směrem, která vám brání dosahovat toho, co chcete.

Andělé říkají, že se nemusíte bát toho, že by to, čeho se zbavíte, uškodilo někomu jinému. Vidí, že případné negativní věci se buďto dostanou do rukou někomu, kdo si s nimi dokáže velmi snadno poradit, nebo jednoduše přestanou účinkovat, protože byly spojeny přímo s vámi.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie