failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Nedávno jsem dostala od jedné čtenářky otázku, jestli já sama afirmace, které každý den posílám na facebookovou stránku, používám – a zda prozradím jaké. Inu, prozradím ráda 🙂

Afirmace používám dvěma způsoby.

Ráno po snídani si udělám čas na krátkou meditaci, během které se soustředím na věci, které v danou chvíli řeším, případně které k sobě chci přitáhnout.

Obvykle začínám základní afirmací Louise L. Hay – Miluji se a přijímám se taková, jaká jsem. Poté následují další – Jsem šťastná a spokojená. Jsem napojená na nekonečný proud hojnosti. Věřím v běh života. O vše, co potřebuji je vždy postaráno. Jsem v bezpečí. Lidé mi vycházejí vstříc.

Pokud řeším nějaký zdravotní problém, přidávám ještě afirmaci Mé tělo se vrací ke stavu dokonalého zdraví a prosím o odhalení příčiny, proč mě daný problém postihl.

Součástí ranní meditace je i několik osobnějších afirmací, které si ponechám v tajnosti 🙂

Několik afirmací a motivačních vět mám také vytištěných a v rámečcích postavených na pracovním stole a několika poličkách.

I do těch vás nechám nahlédnout…

Na prvním obrázku je mantra vrcholného úspěchu od Gaye Hendrickse a mám ji na pracovním stole. Používám ji při ranní meditaci a když si vzpomenu, pak i během dne.

Gay má k jejímu použití jeden zajímavý tip – zkuste si představit, jak si ji šeptáte do ucha…

 

meditation

 

Další obrázek z pracovny pochází z facebookové stránky Stáni Mrázkové. Dost často mě přesvědčí o tom, že to, co chci udělat, se vyplatí neodkládat a vrhnout se na to hned teď.

 

10422444_621309661302684_64344665378275982_n

 

Moje oblíbená pampeliška a nápis Přej si něco! pochází z dílny lotyšské grafičky Gayany Danilové. Její tvorbu mám moc ráda, spoustu dalších obrázků mám uložených v počítači a připravených do rámečků.

 

il_570xN.292835396

 

Obrázek zajíčků s nápisem Za každým dítětem, které si věří, je rodič, který věřil první jsem ulovila kdesi na internetu. Ta věta se mi každopádně moc líbí.10801754_10153071667474349_399918233402210329_n

Funguje to? Ano!

Bývala jsem k technice afirmací poměrně skeptická, nicméně po krátké době jejich používání jsem jim přišla na chuť. Nejprve jsem se díky nim začala cítit lépe – a postupně jsem zjstila, že se k lepšímu mění i mé okolí a věci, které se mi dějí.

Pokud je ještě nepoužíváte, určitě to zkuste!

A jaké jsou vaše oblíbené afirmace?