failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Jednou z tváří každé ženy je její Vnitřní Bohyně. Naše krásná, nespoutaná, dokonalá, divoká stránka. Ta, která nás vede na cestě intuice a sebepoznání. Když ji v sobě objevíme, náš život už nikdy nebude stejný, jako předtím.

Máš-li chuť, naplánuj si na některý klidný večer kouzelné meditační setkání právě s ní…

Pohodlně se usaď nebo polož a chvíli pozoruj svůj dech. S několika úvodními výdechy nech odplout vše, co se v tobě za celý den nahromadilo, vše, o čem v posledních dnech přemýšlíš. Jen dýchej a odpočívej, a myšlenky které přijdou, nech opět pokojně odplout.

Představ si, že kráčíš stezkou do lesa. Je krátce po dešti, vše kolem voní vodou. Les je nádherný, zelený a voní. Pokračuj po stezce hlouběji a hlouběji do lesa. Je v něm bezpečno a nemůžeš se ztratit. Stezka tě spolehlivě vyvede zpět, až se rozhodneš pro návrat.

Pokračuj po stezce, až uslyšíš zvuk zurčícího potoka. Cesta pokračuje po jeho břehu. Pozoruj svižný prod vody a vlnky proplétající se mezi kameny a většími balvany. Vůně vody naplňuje vzduch, který dýcháš a mísí se s nádhernou vůní lesa.

Pokračuj dál po stezce, až v její blízkosti uvidíš vchod do jeskyně. Intuice ti napoví, že se jedná o velmi zvláštní jeskyni, která tě zve do svého nitra. Vstup dovnitř a rozhlédni se kolem. Celá jeskyně je pokryta nádhernými fialovými krystaly ametystu. Krystaly jsou na stěnách i stropě, podlahu pokrývá jemný fialový písek.

Na chvíli se zastav a vnímej pocity, které v nitru ametystové jeskyně cítíš. Přijímej nádhernou energii, která z krystalů vyzařuje. Vnímej pocit, že dokážeš cokoliv, pro co se rozhodneš. Vnímej pocity sebevědomí, vnitřní síly a jistoty, radosti, lásky a vnitřního klidu. Všechno je v pořádku.

Až načerpáš dostatek energie, která z krystalů září, podívej se dál, do hloubky jeskyně. Teprve teď vidíš velký, čirý krystal, větší, než jsi sama. Dokonale tvarovaný křišťál, na který otvorem ve stropu jeskyně dopadá sluneční světlo. Jeho odlesky tančí po stěnách jeskyně.

Krystal tě přitahuje a ty kráčíš přímo k němu. Pomalu se ho dotýkáš. Je chladný, ale vyzařuje z něj silná, vibrující energie. Cítíš, že obsahuje moudrost celého vesmíru.

84-123-thickboxZadíváš se dovnitř a vidíš, že se v jeho nitru zjevuje obraz nádherné ženy. Dívej se na ni a vnímej, jak vypadá. Dívej se a vnímej, jaká je. Sebevědomá, milující, odvážná, soucitná… Vnímej, která vlastnost z ní vyzařuje.

Obraz ženy v krystalu k tobě pomalu promlouvá. “Jsem Tvá Vnitřní Bohyně. Jsem božské ženství. Jsem nádherná, milující, vědomá a soucitná žena, která je tvou pravou podstatou.”

Pokud se v tvém nitru vynoří otázka, kterou chceš své Vnitřní Bohyni položit, učiň tak a vyčkej na její odpověď. Možná se rozhodne sdělit ti ji hned, možná ji vyjeví později, třeba prostřednictvím snů.

il_570xN.547437474_lqoaNež se rozloučíš, čeká na tebe malý dárek, připomínka tvé Vnitřní Bohyně. Podívej se k patě krystalu – leží u ní kamenný krystal na šňůrce a svitek se zprávou, která je určena právě jen tobě. Rozbal ho a zprávu si přečti. Pak se můžeš rozloučit s obrazem své Vnitřní Bohyně. Ujistí tě, že k ní můžeš kdykoliv znovu přijít, neboť tě doprovází na každém kroku.

Pak se pomalu otoč zpět k ústí jeskyně, a pomalu vykroč na cestu zpět. Vnímej ještě na chvíli energii vyzařující z ametystů a pak vykroč ven z jeskyně, zpět na stezku vedoucí kolem potoka a lesem zpět na začátek tvé cesty.

Opět se chvíli soustřeď na svůj dech, a až se budeš cítit připravená, pomalu otevři oči.