failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Přejete si mít své nápomocné anděly stále nablízku – ale stále necítíte jejich pomoc a přítomnost?

Vyzkoušejte následující rady:

86-125-largeMyslete na anděly

Chcete-li přitáhnout anděly do svého života, prostě si to přejte. Andělé vám neustále naslouchají a jsou vám nablízku – jejich pomoc je však podmíněna vaším přáním. Sdělujte jim své touhy a přání, a nechte je, ať vám s nimi pomohou – a to i když zatím máte pocit, že vám nenaslouchají.

9781885394200_lMeditujte

Někteří lidé jsou s anděly v blízkém spojení – a chtějí k němu pomoci i ostatním. Doreen Virtue a mnozí další. Díky nim máme k dispozici spoustu úžasných meditací, které nás přivádějí do blízkého spojení s anděly. Vyzkoušejte třeba andělské meditace nahrané na Youtube.

394-547-thickboxPoužívejte afirmace

Afimace jsou stejně účinné, jako meditační techniky. Zamyslete se nad tím, co chcete, aby vám andělé přinesli – a vyslovujte svá přání tak, jako by již byla realitou. Inspiraci vám může přinést pětice andělských afirmací na našem blogu.

Angel75mmNoste andělský amulet

Dejte andělům najevo, že jsou u vás vítáni. Noste u sebe malý andělský šperk nebo talisman, nebo si andílka postavte do ložnice či na pracovní stůl. Své záměry můžete podpořit třeba andílkem z minerálu, který svými vlastnostmi s vaším přáním koresponduje.

qne28201bHledejte znamení

Možná ještě nepociťujete andělskou přítomnost, i když jsou vaši andělé ve vaší blízkosti. Pokud tomu tak je, budou se vám snažit dát znamení, že na vašem přání již pracují. Pokud najdete pírko, zahlédnete zvláštní kresbu v oblacích nebo zaslechnete zmínku o andělích třeba v písničce, považujte to za andělské znamení.