failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Nedávno jsem listovala v knížce Doreen Virtue Lightworker’s Way (česky vyšla jako Tvůj život ve světle) a zaujala mě jedna pasáž o dosahování cílů.

Doreen v ní píše, že při stěhování našla papír se starým úkolem ze školy. Tím úkolem bylo napsat si 10 cílů, kterých by chtěla dosáhnout v příštích pěti letech. Ač byly všechny cíle velmi ambiciózní a v danou chvíli se zdály být nesplnitelné – během pěti let se jí podařilo dosáhnout úplně všech.

Zajímavé je, že právě techniku psaní cílů na papír doporučují i zcela neesoterní koučové a učitelé z celého světa. Jejich potvrzení právě napsáním na papír jim dodá větší váhu – jak ve vás samých, tak i ve spojení s Vesmírem, Bohem či kýmkoliv, kdo vám v tomto směru dává smysl…

pablo(11)

Pokud stejně, jako mnoho z nás, čtete články jako je tenhle, pokýváte nad nimi s úsměvem hlavou a návod v nich odložíte na později, mám pro vás pro dnešek jeden krásný úkol.

Vezměte si k ruce tužku a papír, najděte si klidný koutek a dopřejte si čas – se zasnít. Představte si to nejlepší, co byste sami sobě chtěli dopřát v příštích pěti letech. Mít konečně nové auto? Zpívat v rockové kapele? Dotknout se vlastní nohou černého lávového písku na pláži na Havaji? Žít s partnerem svých snů či držet v náručí vlastní dítě? Dodělat si vysokou?

Cokoliv je možné – cokoliv je dovoleno.

Jakmile budete vědět – začněte psát. A nepřestávejte, dokud vašich snů nebude alespoń 10.

Pamatujte přitom na jednu jedinou věc. Ať jsou to vaše opravdové sny, vaše vnitřní touhy. Pokud opravdu toužíte po nejnovějším BMW – napište ho tam. Jestli je to ale jen symbol potvrzení úspěchu v očích druhých, najděte si opravdový cíl, který štěstím naplní vás. Uvnitř.

A to nejdůležitější. Tentokrát to opravdu udělejte 🙂

Protože určitě chcete vidět, jak se vaše sny doopravdy plní!

Ať se vám daří!

Lucie

PS: pokud se vám zalíbila obrázková afirmace, přidejte si nás na Facebooku – ať vám neutečou ty příští 🙂