failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

 

 

 

 

Pro tento týden se mi do karetního výkladu “přihlásily” hned dvě karty. Obě říkají, že tento týden je velmi důležité, abyste na sebe dávali pozor.

WP_20160306_17_38_01_Pro

Na mém oltáři jsou kromě karet Andělská terapie od Doreen Virtue ještě Archandělské meditační kameny a soška Andílka se srdcem.

Andělé říkají, že tento týden byste na sebe měli být opatrní. Toto období bude patřit k těm náročnějším – na mnohé z vás padne únava a vyčerpání, možná se o vás bude pokoušet nachlazení nebo jiná nemoc pramenící z oslabené imunity.

Proto je důležité, abyste o sebe správně pečovali. Tento týden si dejte čas na odpočinek, dopřejte si kvalitní a zdravé jídlo v přiměřeném množství, udržujte se v kondici, ale nepřepínejte se.

Pokud začnete pociťovat příznaky nemoci, pokuste se je odvrátit přírodními prostředky, jako je zázvor, citróny, med nebo česnek, a opravdu odpočívejte. Po chemických lécích sáhněte až v případě, že nebude zbytí.

Je možné, že v tomto týdnu nebudete stíhat věci, které jste si usmysleli udělat. Vezměte to na vědomí, a je-li to možné, odložte na později takové, které odložit jdou. Budete-li namísto práce na nich odpočívat, dělejte to vědomě – bez výčitek a přemýšlení nad tím, že byste měli dělat něco jiného.

Důležitá je v tomto týdnu i ochrana před vlivy, které k vám přicházejí zvenčí. Náročný týden se únavou projeví na mnoha lidech a jedním z projevů této únavy bude ztráta pozornosti.

Zahalte se do bílého paprsku ochrany a nechte jej, aby obalil a chránil celé vaše tělo.

Andělé říkají, abyste věnovali zvýšenou pozornost všemu, co souvisí s řízením – ať už sami řídíte auto, nebo jenom přecházíte silnici.

Je důležité, abyste tento týden věnovali pozornost sami sobě a svému tělu. Buďte opatrní a hodně odpočívejte – zasloužíte si to.

S láskou a požehnáním

Lucie

WP_20160306_17_36_05_ProNa mém oltáři jsou kromě karet Andělská terapie od Doreen Virtue ještě Archandělské meditační kameny a soška Andílka se srdcem.