failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Pro následující týden tu máme hned tři andělské karty. Říkají, že tento týden máte věnovat zvýšenou pozornost svým myšlenkám a podívat se  na věci, které vás trápí díky nepochopeným lekcím z minulosti.

1

Na mém stole jsou kromě karet Andělská terapie od Doreen Virtue ještě Andělské figurky z minerálů.

Andělé říkají, že jsou připraven vám pomoc s jednou z vašich životních lekcí. Možná vás v minulém týdnu přepadla nečekaná nemoc nebo jiný problém, jehož příčina je skrytá v nějakém jednání, kterého jste se dříve dopustili. Dotkli jste se tím některé z vašich životních lekcí, kterou jste se zavázali naučit během tohoto života.

Její pochopení už je blízko, a andělé vám přicházejí na pomoc – zamyslete se nad svými nedávnými problémy a hledejte duchovní souvislosti. Andělé vám pošlou odpovědi prostřednictvím vašich myšlenek. Proto je třeba, abyste svým myšlenkám věnovali pozornost a zabývali se jimi bez odsuzování nebo jiných projevů ega, které nechce přijmout hlubší pravdu.

Neobávejte se vzdát vašich starých návyků či myšlenkových schémat – nejsou vám již dále prospěšné. S důvěrou je odevzdejte do rukou andělům, a jděte dál.

Pro tento týden máte tři andělské průvodce – Rafaela, Uriela a Michaela. Uriel vám pomůže s objevením toho, co se máte naučit a co vám již déle neslouží. Podpoří i vaši víru v to, že vaše myšlenky jsou na správné cestě. Rafael Vám ulehčí proces změny či uzdravení. Archanděl Michael se tento týden zjevuje na stejné kartě, jako minulý týden, a říká, že i tento týden jej máte požádat o ochranu. Dostanete tak více prostoru na řešení hlavního úkolu pro toto období.

S láskou a požehnáním

Lucie

2

Na mém stole jsou kromě karet Andělská terapie od Doreen Virtue ještě Andělské figurky z minerálů.