failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

květináče

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

tulips-1002203_640

Věnujte tento týden pozornost svým myšlenkám.

Každou záležitost můžete nahlížet buďto v pozitivních, nebo v negativních souvislostech.

Pokud například potřebujete více peněz, můžete svou situaci popsat slovy “Potřebuji víc peněz, protože nemám na zaplacení všech účtů.” nebo “Potřebuji více peněz, protože když jsou mé účty snadno zaplaceny, mohu se věnovat jiným věcem, které mě těší.”

Způsob, jakým myslíte, přitahuje věci, příležitosti a události do vašeho života. První věta přitahuje nedostatek, nezaplacené účty. Druhá dostatek, zaplacené účty a čas na věci, kterým se chcete věnovat.

Naučte se myslet tak, aby vaše myšlenky přitahovaly pozitivní budoucnost.

Obrázek č. 2

floral-decoration-896205_640

Vymaňte se z pout minulosti.

Ve vašem životě se stalo něco, k čemu se neustále vracíte. Máte pocit, že jste to měli udělat lépe nebo situaci úplně zabránit, nenechat věci dojít tak daleko.

Měli byste vědět, že v životě děláme věci tak, jak v daný okamžik nejlépe dokážeme. Pokud byste dnes situaci zvládli jinak, znamená to, že jste se naučili důležitou životní lekci a znovu ji nebudete muset absolvovat.

Teď je čas opustit výčitky svědomí a odpustit sobě samým. Minulost minula. Poděkujte sami sobě za lekci, kterou jste se díky dané situaci naučili, a dále se jí nezabývejte. Je čas jít dál.


Obrázek č. 3

plant-786689_640

Zapalte svíčku.

V poslední době často myslíte na něco, co byste chtěli přitáhnout do svého života. Možná je to láska, nový vztah, zdraví, více peněz, letní dovolená…

Odteď každý den zapalte za toto přání svíčku. Vždy, když se podíváte na její plamen, vzpomeňte si na své přání, usmějte se a poděkujte za to, že jeho splnění je již na cestě.

Nepochybujte, s důvěrou buďte vděčni za to, že vše již směřuje k tomu, aby se vaše přání vyplnilo.

Svíčku zapalujte alespoň po dobu jednoho týdne – nebo až do chvíle, kdy se vaše přání vyplní.

Pokud potřebujete svíčku sfouknout před jejím dohořením (třeba když odcházíte z domu, nebo jste zvolili velkou svíčku, kterou budete průběžně zapalovat), udělejte nad plamenem rukou kruh a řekněte: “I když ji zhasnu, jako by hořela dál.”

Až se vaše přání splní, zapalte a nechte vyhořet ještě jednu svíčku, s poděkováním všem, kdo se na jeho splnění podíleli.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie