failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

I když karty před každým výkladem důkladně míchám opět se nám ve výkladu objevují stejné karty, jako v předchozím týdnu. Avšak zatímco minulý týden nás andělé vedli k tomu, abychom vyřešili záležitosti z minulosti, tento týden nás nabádají, abychom se naučili správně ovlivňovat svou budoucnost.

IMG_6496

Na mém stole je kromě karet Andělská terapie od Doreen Virtue ještě figurka andílka se svíčkou z obchodu Lightworkers.

Andělé říkají, že je i nadále třeba věnovat se svým myšlenkám a tomu, co říkáte – v duchu, či nahlas. Naše myšlenky jsou ovlivňovány naší minulostí a přítomností, a tím, kým jsme se díky nim staly. Avšak naše stávající myšlenky jsou tím, co ovlivňuje naši budoucnost.

Je jen na nás, zda bude pozitivní a přinese s sebou věci, které nás budou naplňovat, nebo zda k sobě přitáhneme něco, o co doopravdy vůbec nestojíme.

Pro tento týden po vás andělé chtějí, abyste se naučili jednu jednoduchou věc. Zatímco budete i nadále věnovat pozornost svým myšlenkám, všímejte si všech situací, kdy se objeví obavy, strachy nebo myšlenky na něco ošklivého.

Pokaždé, když taková situace nastane, odveďte své myšlenky jinam.

Možná se domníváte, že něco takového prostě nedokážete, protože se vám pak taková myšlenka neodbytně vrací. Andělé vám vzkazují, že je velmi jednoduché se to naučit.

Nejprve, v okamžiku, kdy takovou myšlenku přistihnete, proneste nahlas nebo v duchu větu: “Zrušit, vyčistit a smazat.”

Tím dáváte najevo, že tuto záležitost chcete vymazat ze zákona přitažlivosti. Andělé se postarají o to, aby se tak stalo.

Poté odveďte své myšlenky k jinému tématu. Pokud je to pro vás obtížné, určete si jednu či dvě věci, které máte rádi. Může to být oblíbená květina, jídlo, které máte rádi nebo milovaná činnost.

Když se přistihnete při myšlenkách, které nechcete, jednoduše přeneste svou pozornost na tuto věc. Představte si ji co nejživěji, usmějte se a zabývejte se í tak dlouho, než přijdou myšlenky pozitivní.

Zpočátku tuto pomoc možná budete potřebovat poměrně často. To je v pořádku. Jakmile se naučíte tuto techniku používat, postupně ji přestanete potřebovat, neboť vaše myšlenky se stanou čistějšími.

Pro tento týden si však pamatujte následující – cokoliv, co uděláte nyní, může ovlivnit vaši budoucnost od nejbližší příští vteřiny.

IMG_6511Na mém oltáři je kromě karet Andělská terapie od Doreen Virtue ještě figurka andílka se svíčkou z obchodu Lightworkers.


 

Ať se vám daří!

Lucie