failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

větvičky

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

nature-flowers-summer-branches

Neztrácejte víru a pokračujte.

Andělé říkají, že jste v nedávné době začali něco nového, od čeho očekáváte velkou pozitivní změnu v celém vašem životě.

V tuto chvíli máte možná pocit, že se vše neodehrává tak rychle a snadno, jak jste si vysnili.

Andělé vám radí, abyste zůstali pozitivní a nepolevovali ve své víře a úsilí. Vše je již na cestě k vám, musíte jen vytrvat.

Obrázek č. 2

pexels-photo-64853

UVěnujte lásku svému tělu.

Vaše tělo se vám právě teď snaží něco sdělit. Možná potřebuje více odpočinku, nevyhovuje mu strava, kterou mu dáváte nebo potřebuje doléčit nemoc, kterou jste v poslední době přechodili.

Naslouchejte svému tělu a vyhovte mu v tom, co nyní potřebuje.

Andělé říkají, že jejich rada pro vás se týká něžné péče a toho, abyste své tělo tento týden nepřetěžovali. Odpočívejte, zajděte si na detoxikační masáž nebo podstupte jarní očistnou kúru. Lepší stav vašeho těla ovlivní pozitivně i to, jak se budete cítit psychicky.

Obrázek č. 3

pexels-photo-63214

Odkryjte svůj největší poklad a přesuňte se na vyšší úroveň.

Andělé říkají, že nastal čas zastavit se a podívat se na své schopnosti zrakem nezastřeným sebekritikou a podceňováním.

Udělejte si na sebe čas a zamyslete se nad tím, co jsou vaše nejlepší kvality – co umíte, co vás baví, v čem jste opravdu dobří.

Může to být jen jedna věc nebo třeba dvě až tři.

Andělé vám vzkazují, že pokud se právě touto věcí začnete opravdu zabývat, posune se váš fyzický i duchovní život do vyšší úrovně. Je to cesta, která vede k vašemu životnímu poslání, k úkolu, který máte v tomto životě splnit.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie