failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

avanturín

il_214x170.682779087_8k49Avanturín patří k nenápadným, jemným kamenům, které na první pohled mezi barevnými ametysty, jaspisy či fluority snadno přehlédnete.

Tenhle kámen má ale mnohé úžasné vlastnosti, pro které ho určitě budete chtít mít nablízku.

Avanturín je kamenem štěstí, prosperity a bohatství. Zároveň je to i mocný kámen léčitelů – trpíte-li na migrény, malý avanturínový přívěšek si určitě přidejte mezi nezbytnosti do kabelky. Věřte nebo ne – dokonce pomáhá i při hubnutí 🙂

Avanturín vám bude pomáhat, pokud se rozhodnete změnit svůj život a stanovíte si cíle vedoucí k pozitivní změně ve vaší finanční situaci. Povzbudí vaši kreativitu a inteligencí a zároveň podpoří vaši schopnost vytrvat a dojít až k vysněnému cíli.

sluneční1Pokud jste těmi, kdo chtějí vědomě řídit svůj život, avanturín je přesně kámen pro vás. Jedná se navíc o kámen silně projektivní – cokoliv si tedy s ním v ruce vysníte, toho vám pomůže dosáhnout.

Na duševní úrovni pomáhá odbourat pochybnosti o sobě samém.

Za zmínku stojí i jeho léčitelské schopnosti. Kromě schopnosti pomoct při migrénách, kterou jsem zmínila už v začátku článku, pomáhá i při alergiích a podporuje metabolismus, což oceníte třeba při hubnutí.

Příznivě působí i na krevní tlak, štítnou žlázu, snižuje hladinu cholesterolu a zlepšuje zrak.Pomáhá uvolňovat svalové napětí a chybět by neměl ani těm, kdo trpí na záněty močového měchýře nebo vaginální mykózy.

avant2Avanturín se používá i jako kámen schopný odrušit působení geopatogenních zón. Pokud ho postavíte blízko televize, počítače nebo mobilního telefonu, pomůže pohlcovat jejich záření – takové kameny ovšem nezapomeňte pravidelně čistit, nabíjet a měnit.

Avanturín můžete mít nejen v nejběžnějších přírodních barvách – zelené a oranžové, velmi oblíbené jsou i varianty slunečního a modrého avanturínu, kterému se někdy říká půlnoční.

Modrý avanturín patří ke kamenům útěchy a pomáhá léčit rány na duši.

avanturínNatural-Blue-Sand-Stone-Quartz-Powerful-Healing-Point-Chakra-Reiki-Pendant-Pendulum-Beads-60mmX10mm.jpg_350x350$_1