failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

origami

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

pexels-photo-68558-large

Zasloužíte si lásku

Andělé vám vzkazují, že tento týden se máte zaměřit sami na sebe a na otázku, zda se máte dostatečně rádi.

Dívejte se tento týden na to, jak se chováte sami k sobě, jako byste se mohli vidět očima druhé osoby. Jste k sobě laskaví? Dopřáváte si jídlo, které vám chutná a je pro vás zdravé? Nosíte oblečení, které vám sluší? Děláte práci, která vás baví?

Uvědomte si každý den maličkosti i velké věci, které vyjadřují lásku k vám samým – a učiňte první krok ke změně tam, kde si dostatek lásky nedopřáváte.

To nejdůležitější na závěr – pokud milujete sami sebe, můžete milovat i ostatní – a oni vás.

Obrázek č. 2

pexels-photo-large

Uvědomte si, že jste v bezpečí

Andělé říkají, že patříte k lidem, kteří do svého života pravidelně pouštějí strach.

Možná máte obavy z propuštění z práce, ježdění autem nebo toho, že se něco přihodí vaší rodině.

Andělé vám vzkazují, že i když sami máte pocit, že si jen uvědomujete možné nebezpečí a riziko dané činnosti či situace, necháváte se tak spoutávat okovy strachu.

Naučte se své strachy neživit a nepodporovat. Pokud se strach objeví, použijte afirmaci, modlitbu nebo jinou metodu, která přivolává bezpečí – a strachem se dále nezabývejte.

Pamatujte si, že kdykoliv si dokážete říct “Jsem v bezpečí”, pak opravdu jste. Andělé nad vámi drží stráž a cokoliv se stane, je pro vaše dobro.

Obrázek č. 3

Origami-crane

Spojte se s vyšší sílou

Andělé říkají, že jste na správné cestě. Žádají vás, abyste se nyní zaměřili na božskou podstatu – ať už ji vnímáte jako Boha, Vyšší Sílu, Zdroj, Vesmír, Bohyni a nazýváte ji jakýmkoliv jménem.

Andělé vás zvou k tomu, abyste prostřednictvím modlitby či meditace navázali spojení s tím, koho považujete za podstatu tohoto vesmíru a rozmlouvali s ním pravidelně, nejlépe každý den.

Tímto způsobem dokážete lépe odhalit, co je pro vás opravdu důležité. Neostýchejte se vyslovit v modlitbách či meditacích svá přání a buďte otevřeni radám a pokynům, které můžete obdržet.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie