failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

floweroflifeSchválně – vzpomenete si u obrázku vlevo na dobu, kdy jste do školy dostali kružítko a zkoušeli, co všechno s ním jde dělat? Na to, že když s ním uděláte kruh, někam do jeho obvodu zapíchnete hrot a uděláte další, a pak znovu z každého bodu, kde nový kruh protíná ten první – vznikne dokonale souměrný obrázek květu?

Tenhle princip zná naprostá většina světových kultur a náboženství. Tomuto obrazci se často říká Semeno života – a je základem pro další obrazce, které spadají do tzv. posvátné geometrie.

květinaŘíká se, že střed tohoto obrazce značí Boha a prvotní myšlenku která má moc stvořit cokoliv. Kruhy potom znázorňují jednotlivé dny stvoření světa. Tyto kruhy jsou často vztahovány i k sedmi čakrám.

 

V tomto obrazci jsou již obsaženy další posvátné symboly – např. kabalistický Strom života.

kabalaRozšířením o další řadu kruhů vzniká symbol, kterému říkáme Vejce života.

vejce života

květ životaDalším rozšiřováním se dostaneme až k obrazci Květu života. Tento symbol prý může poskytnout osvícení těm, kdo se rozhodnou posvátnou geometrii studovat do hloubky.

 

Květ života jako talisman

květinaKterýkoliv ze zmíněných obrazců můžete použít jako talisman či amulet a využít schopností, které jsou jim přisuzovány. Patří mezi ně celková harmonizace těla i ducha, silná léčivá síla, příliv energie a napojení na božskou sílu. Tak jako střed celého obrazce odkazuje na prvotní myšlenku schopnou stvořit cokoliv, i svému nositeli může amulet pomoci zhmotnit cokoliv, co dokáže stvořit ve svých myšlenkách.

Krásné amulety s květem života a dalšími tvary máme i v obchodě Lightworkers.cz.

 

qne29201a2