failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

 

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (2)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

pexels-photo(1)

Skončete s nervozitou

V poslední době máte často pocit, jako když nemáte chvíli klid. Hlavou se vám honí spousta myšlenek na to, co jste nestihli, co ještě musíte udělat, co by se mohlo stát a co by naopak nemuselo dopadnout dobře.

Za všemi těmito myšlenkami stojí strach, který vám nijak neprospívá.

V klidu se posaďte a chvíli přemýšlejte, co je pro vás v tuto chvíli příčinou nervozity a stresu. Vezměte si k ruce tužku a papír a napište na něj všechny věci, které se vám honí hlavou – a se kterými můžete něco udělat. Svěřte svoje úkoly papíru a postupně z nich odebírejte jeden po druhém (pokud vás dlouhý seznam stále stresuje, jednoduše přelepte kouskem post-it papírku vše, kromě aktuálního úkolu, a dokončené úkoly škrtejte).

U věcí, které ovlivnit nemůžete, vám řešení zabere méně času, ale můžete ho vnímat jako obtížnější. Jednoduše své starosti svěřte andělům či Bohu – a věřte tomu, že že vyřeší ve vašem nejvyšším dobru.

Obrázek č. 2

yellow-animal-flower-pink

Prostě začněte

Leží před vámi velký úkol, který může na dlouhou dobu pozitivně ovlivnit a změnit váš život. Vy sami víte, co to je, ale zatím jste nenašli čas či odvahu se do něj pustit.

Andělé říkají, že teď je pravý čas začít. Není vůbec důležité, jaké budou vaše první kroky – můžete začít od začátku, z prostředka či od konce – hlavní je opravdu začít.

Andělé slibují, že vás na vaší cestě budou provázet, aby vám pomohli dosáhnout úspěchu.

Obrázek č. 3

silver-bordered-fritillary-butterfly-nature-orange

Buďte k sobě laskaví

Již dlouhou dobu procházíte pozitivní změnou – uvnitř i navenek.

Jak se měníte vy, mění se i vaše okolí – ale někdy tato změna není dostatečně rychlá. Proto se stále setkáváte s lidmi, kteří nejsou naladění na stejné vlně. Mohou být hašteřivý, mluvit ošklivě o vás či jiných lidech, chovat se ke svému okolí nehezky.

Andělé vám vzkazují, že pokud se v přítomnosti těchto osob necítíte příjemně, můžete tyto kontakty omezit na minimum. Za žádnou cenu se nenechte vtáhnout do jejich negativního počínání.

Buďte k sobě laskaví a dopřejte si společnost takových lidí, se kterými je vám dobře a se kterými rostete a učíte se být lepšími.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie