failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (3)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

pexels-photo(2)

Vydejte se za svým životním posláním

Velice vás zajímá, jaký by měl být další krok na vaší životní cestě.

Andělé říkají, že je čas vydat se za svým životním posláním. Možná již víte či tušíte, co je právě vaším úkolem, kterým máte naplnit tento životní cyklus – a možná zatím ještě tápete. Věnujte pozornost znamením, která vás navedou správným směrem.

A pokud již své poslání znáte, vězte, že právě teď je čas začít jej opravdu naplňovat. Andělé vám podají pomocnou ruku a postarají se o to, aby vaše cesta byla cestou růstu a rozvoje pro vás, a přinášela vám i ostatním lidem poznání a lepší život.

(pokud stále tápete, vyzkoušejte meditaci na konci článku)

Obrázek č. 2

lake-yellowstone-807553_640

Zapalte si svíčku

Nastal čas zaměřit se na svá přání.

Andělé vás žádají, abyste právě dnes zapálili svíčku za každé ze svých přání, osobních či jiných. Nesejde na tom, zda si přejete najít lásku, získat více peněz, uzdravit své blízké nebo ochránit ohrožené druhy. Přibližte plamen zápalky ke knotu svíčky, vyřkněte své přání, krátce se za něj pomodlete a poděkujte za jeho splnění.

Tento malý rituál můžete opakovat tak často, jak potřebujete, třeba každý den.

Obrázek č. 3

route-66-1096045_640

Zkuste své štěstí

Andělé říkají, že již delší dobu uvažujete nad určitým krokem – a váháte zda jej učinit nebo ne.

Andělé vám vzkazují, že pokud se k tomuto kroku odhodláte, pomohou vám získat pozitivní odezvu. Také říkají, abyste neváhai dlouho – otálení kolem tohoto kroku vás zdržuje od dalších věcí, do kterých byste se mohli pustit, když budete znát odpověď či výsledek.

Pamatujte si, že pokud se o danou věc nepokusíte, předem se odsuzujete k nezdaru.


PS: Možná si svými dalšími kroky nejste zcela jisti. Pokud tomu tak je, najděte si čas na skvělou meditaci Jaký je můj další krok od Doreen Virtue. Ukáže vám správnou cestu…

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie