failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (4)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

2

Uznejte, že vše děláte dobře

Andělé si přejí, byste věděli, že na své cestě nemůžete učinit špatný krok.

V každém okamžiku našeho života konáme tak, jak v danou chvíli nejlépe umíme. Ať už vás vaše cesta vede kamkoliv, je to v pořádku.

Možná nyní prožíváte obtížnější období, jdte nerozhodní nebo nevíte, kterým směrem se vydat dál. Ať se rozhodnete jakkoliv, bude to správně. Některé cesty jsou obtížnější, ale pouze proto, že se potřebujete dostat k některé životní lekci – a naučit se ji, abyste poznatky z ní mohli využít v budoucnosti.

Vězte, že na své cestě nikdy nejste sami, a že nikdy nedostanete takový úkol, který byste nedokázali zvládnout.

Obrázek č. 2

images

Těšte se z nekonečných zdrojů

Všechno, co potřebujete, je vám k dispozic právě teď a navždy.

Andělé vás žádají, abyste se zaměřili na své touhy. Do svého života můžete přinést cokoliv, co s přejete –  s jednou podmínkou. Vaše přání musí vycházet z vašeho srdce. Je v pořádku chtít nové auto, protože se v něm budete cítit bezpečněji, nebo proto, že se vám opravdu líbí a toužíte po něm. Pokud jej však chcete jen proto, aby jej obdivovali známí, nebo z podobného důvodu, který nevychází přímo z vašeho srdce – přání se nesplní tak, jak si představujete.

Vaše přání také nesmějí vycházet ze strachu. Pokud si přejete více peněz, protože máte strach z budoucí chudoby – napřed se musíte zabývat svými obavami. Zjistěte, odkud tento strach pramení, a s pomocí andělů svůj pohled na tuto situaci navždy změňte. Pak se vaše přání mohou vyplnit – pokud pro vás ještě budou aktuální.

Pokud vám přitahování hojnosti činí obtíže, poslechněte si meditaci na konci článku.

Obrázek č. 3

stones-1372677_960_720

Pošlete do každého ze svých dní lásku

Láska je velmi mocná a dokáže řešit všechny situace.

Andělé i přejí, abyste se dnes naučili jednoduchou techniku, která zpříjemní a usnadní vaše dny.

Každé ráno, ještě než vstanete z postele (nebo krátce poté) se zasněte, a představte si, co krásného chcete v daný den prožít. Představujte si, jak skvělý bude váš den a vysílejte lásku do každého jeho okamžiku i situace – ať už jde o váš čas s rodinou, práci, čas pro sebe či ten, který trávíte s partnerem.

Láska tak prostoupí celý váš den a všechny okamžiky, které v něm budete prožívat.

Až se vaše nohy dotknou podlahy, řekněte “Děkuji” a pociťujte vděčnost za to, že je vše v pořádku a vždy bude.


PS: Přitahování hojnost se vám nedaří? Pochybujete o tom, zda je správné mít opravdu dostatek (či dokonce nadbytek), nebo se nemůžete zbavit obav z nedostatku? Pak pro vás na dnešek vybírám krásnou meditaci od Roberta Reevese nazvanou Přitahování hojnosti. Užijte s ji plnými doušky…

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie