failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (5)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

non-376543_640

Začněte tam, kde jste teď

Je skvělé, že máte sny. Teď je čas pomoci tomu, aby se začaly plnit a zhmotňovat rychleji.

Andělé pro vás dnes mají jednoduchý úkol. Vezměte si k ruce list papíru a tužku nebo pastelky.  Na papír nakreslete kroužky (mohou být barevné), do kterých se vejde pár slov či věta. Do kroužků postupně vepište vše, co byste v tuto chvíli chtěli do svého života přitáhnout – lidi (ať už konkrétní nebo třeba “nové přátele” či “skvělého šéfa”), zážitky, věci, situace… Nebuďte skromní a napište vše, co byste si přáli (pokud vás něco napadne dodatečně, prostě to připište).

Papír svých přání můžete složit a nosit u sebe nebo uložit na místo, kde ho za čas najdete. Případně svá přání můžete vyslat k nebesům tak, že papír zapálíte od plamene svíčky a s tichou modlitbou o vyplnění necháte svá přání stoupat vzhůru.

Obrázek č. 2

smoke-1120459_640

Udělejte si na sebe čas

Přichází čas nádherné sebelásky.

Andělé vás prosí, abyste si dnes vzali chvíli času pro sebe a zamysleli se nad věcmi, které byste rádi změnili či začali dělat. Nežáleží na tom, jestli chcete zhubnout pár kilo, začít sportovat, nosit hezčí oblečení, občas si udělat víkend jen pro sebe nebo něco jiného. Důležité je, že právě teď byste tyto věci měli začít naplňovat – a to nejen na pár dní či týdnů, ale tak dlouho, dokud vám budou  dělat dobře. Nebojte se změny – a pokud k ní potřebujete pomoc někoho druhého (třeba abyste získali potřebný čas), požádejte o ni.

Právě pro vás je i dnešní meditace na konci článku.

Obrázek č. 3

smoke-802587_640

Rozhodněte se pro posun vpřed

Andělé vidí, že na cestě za svými cíli postupujete dopředu. Vaše tempo je ustálené a pomalu ukrajuje z dílu, který ještě zbývá k dosažení vašich plánů.

Andělé i přejí, abyste věděli, že právě teď můžete udělat velký posun vpřed. Pravděpodobně sami víte, co by vás nyní mohlo posunout blíže k cíli, ale dosud jste nenašli čas či odvahu to uskutečnit. Zaměřte se na tuto věc právě tento týden a váš cíl se opravdu výrazně přiblíží.

Pokud si zatím nejse jisti tím, co potřebujete udělat, nechte své srdce i mysl otevřené, vaši průvodci vám pomohou najít ten správný směr.

Nedaří se vám soustředit na vlastní přání či potřeby? Pak vám dnes doporučím posilující meditaci od Doreen Virtue nazvanou Andělská terapie pro znovunabytí vnitřní síly.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie