failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (6)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

smoke-1287285_640

Vydejte se na cestu

Je čas posunout se z místa, doopravdy.

Andělé vám vzkazují, abyste se vydali na cestu, která vede na místa, která jste ještě nepoznali. Říkají, že se opravdu jedná o cestu, na které se fyzicky přesunete na jiné místo, ne pouze posun na cestě duchovní. Pokud zatím nevíte, kam by tato cesta měla vést, naslouchejte svému vnitřnímu vedení a znamením, kterými vás andělé navedou správným směrem.

Možná máte vyrazit na setkání, kde potkáte nové přátele, na welness víkend či neplánovanou dovolenou, abyste si konečně odpočali, nebo na kurz či jinou cestu, která prohloubí vaše sebepoznání. Možnosti jsou neomezené. Andělé vás pouze nabádají, abyste jejich vzkaz nehodili za hlavu a opravdu vyrazili na nějaké nové místo.

 

Obrázek č. 2

buddha-1308478_640

Vyčistěte si hlavu

Vaše mysl je plná myšlenek na to, co musíte udělat či co se děje kolem vás. Teď je čas ji trochu zpomalit.

Někdy je obtížné pustit alespoň na chvíli z hlavy všechny starosti, úkoly a povinosti, které řešíte. Andělé říkají, že i když tyto povinnosti či obavy máte, nemusíte je neustále nosit v hlavě. Svěřte své myšlenky papíru nebo třeba plánovači ve vašem telefonu – dejte svým povinnostem rozumný termín nebo je jen sepište do seznamu “někdy udělat”, a postupně je odškrtávejte. I když existuje spousta věcí, které musíte nebo chcete udělat či vyřešit, nemusíte je před sebou valit jako stále narůstající sněhovou kouli. Raději si je představte jako hromádku věcí, které postupně odebíráte a uklízíte na správné místo.

Své starosti a stresy můžete odložit s pomocí meditace na konci článku.

Obrázek č. 3

buddha-1287228_640

Zaměřte se na své tělo

Vaše zaměření na vlastní duši je skvělé. Nezapomínejte ale ani na svou fyzickou schránku.

Andělé velmi oceňují práci, kterou v poslední době věnujete svému vnitřnímu rozvoji a velké posuny ve vašem duchovním životě. Rádi by vás ujistili, že jdete správnou cestou a měli byste v ní pokračovat i nadále. Dnes vám chtějí pouze jemně připomenout, že nemáte zapomínat ani na své tělo. Cítí se dobře? Nebolí některá jeho část? Pečujete o něj dostatečně a dáváte mu vše, co potřebuje a co mu dělá dobře?

Andělé vás prosí, abyste tento týden zkusili své tělo hýčkat. Dopřejte mu příjemnou koupel, masáž či relaxační terapii. Nezapomeňte ani na zdravý pohyb, který dělá vašemu tělu dobře. Pokud někde v těle cítíte bolest, zaměřte se na ni a pokuste se vyřešit její příčinu, jinak, než pilulkou proti bolesti. Dopřejte si dobré jídlo a dostatek tekutin. Milujte své tělo a dejte mu to najevo.

Andělé vám vzkazují, že hýčkáním svého těla a naplněním jeho potřeb se  váš vnitřní vývoj posouvá vpřed. A také, že některé věci lze řešit pouze na úrovni těla, nikoliv zevnitř, snahou o duchovní rozvoj a růst.


Jemná a něžná meditace pro pozitivní myšlenky od Roberta Reevese je ideální pro všechny, kdo před sebou tlačí kupu starostí, nebo jen potřebují naladit na příjemné prožití dne. Udělejte si na ni chvilku a užijte si ji 🙂

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie