failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (9)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

floral-decoration-1314000_640

Rozdělte povinnosti

Opravdu nemusíte dělat všechno sami.

Andělé říkají, že v poslední době opravdu hodně pracujete, i když si to možná příliš nepřipouštíte. Rádi by vám vzkázali, že si vašeho úsilí velmi cení – ale že opravdu nemusíte být na všechno sami. Právě v tuto chvíli existuje důved, pro který byste měli alespoň část toho, co děláte, přenechat někomu jinému.

Možná potřebujete navíc čas na čtení, sport či odpočinek, možná ho budete potřebovat na nový nápad, který vám přinese úspěch či vnitřní uspokojení, nebo si jen lidé kolem vás (a i vy sami) potřebují uvědomit, kolik toho doopravdy děláte a jakou má vaše práce hodnotu. Ať už je důvod jakýkoliv, je zcela v pořádku požádat své blízké či kolegy, aby se na některých úkolech podíleli nebo je převzali na sebe. Andělé slibují, že sami brzy poznáte důvod, proč potřebujete více času pro sebe.

Obrázek č. 2

flower-1149181_640

Podívejte se na své peníze

Je ideální čas pro to, abyste s udělali pořádek ve svém vztahu k financím.

Andělé říkají, že váš vztah s penězi potřebuje trochu prohloubit a rozkvést. Nezáleží na tom, jestli patříte k lidem, kteří úzkostlivě šetří a málokdy si dopřejí něco navíc, nebo k lidem, kteří utrácí rádi a třeba i přes dluhy na kreditních kartách – nebo se vám peněz nedostává či se vždy nějak rozkutálejí, a vy vlastně ani nevíte kam. Každá z těchto situací má řešení.

Andělé vám radí, abyste stáli nohama na zemi, ale přestali hledět na finanční záležitosti s obavami či strachem. Podívejte se na své finanční záležitosti střízlivým pohledem – sepište si své úspory či dluhy a rozhodněte se, jak chcete, aby podobný soupis vypadal za půl roku či za rok. Je jen na vás, zda se rozhodnete hledat nové zdroje výdělku, nebo raději začnete trochu šetřit – nebo zda zjistíte, že byste si možná měli dopřávat více.

Andělé říkají, že vám s vašimi finančními záležitostmi rádi pomohou, ale vy sami musíte učinit rozhodnutí a držet se cesty, kterou si vytyčíte.

Právě pro vás je i dnešní meditace na konci článku – Andělská terapie pro hojnost a finanční bezpečí.

Obrázek č. 3

flower-basket-792343_640

Udělejte si čas na kreativitu

Uvolněte pouta své mysli a tvořivosti.

Andělé říkají, že jste poslední dobou natolik zavaleni v denní rutině, že si necháváte jen málo času (či vůbec žádný) na tvořivé činnosti. Možná rádi píšete, kreslíte, tvoříte rukama, fotografujete…

Andělé vám radí, abyste si tento týden našli čas na tvůrčí činnost. Tím, že se jí v poslední době vzdalujete, si zavíráte cestu nejen k tomu pozitivnímu, co vám kreativní práce přináší, ale také k novým možnostem, které vám právě mysl otevřená novým a tvůrčím nápadům dokáže přinést.


Necítíte se dobře, pokud se jedná o peníze, hojnost a finanční jistotu? Pak určitě potřebujete andělskou terapii pro hojnost a finanční bezpečí od Doreen Virtue.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie