failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (10)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

SmudgeStick_000015957863

Nenechte si škodit

Někdo vám šlape po štěstí. Nenechte to tak.

Andělé vidí na vaší cestě překážky, které do ní postavil někdo jiný. Možná vědomě, možná nechtěně, možná jen proto, že si neuvědomil, co činí. Andělé říkají, že tato bytost může být člověkem, kterého znáte a máte ve své blízkosti, ale i někým z vaší minulosti nebo bytostí z jiného světa.

Andělé říkají, že si pravděpodobně uvědomujete oblast, ve které se vám právě teď nedaří. Právě nyní byste se měli zaměřit na duchovní očistu této situace. Vykoupejte se v koupeli s levandulovým olejem, zapalte očistnou šalvěj, meditujte a přitom odstřihněte duchovní provazce, které k vašemu tělu vyslali druzí, vizualizujte si, jak se halíte do očistého bílého světla. Můžete také požádat o pomoc nakloněnou duchovní bytost (Archanděla Michaela, Ganéšu, Boha či jakoukoliv jinou bytost, kterou cítíte jako nápomocnou) nebo si pořídit ochranný amulet.

Andělé vám vzkazují, že pokud záležitost vyčistíte na duchovní úrovni, pohnou se ledy i ve vašem fyzickém světě.

Obrázek č. 2

smudge

Milujte a milujte se

Hluboká láska je to, co potřebujete právě teď.

Andělé si přejí, abyste věděli, že láska je to, co je v našich životech nejdůležitější. I když právě vy milovat umíte, andělé by vás rádi požádali, abyste se tento týden na lásku opravdu zaměřili.

Myslete na všechny, které v životě milujete. Svého partnera, děti, rodinu, své blízké. Myslete sami na sebe a dávejte si lásku najevo. Je láska přítomná ve všem, co děláte? Milujete svou práci? Dáváte lásku najevo svým blízkým? Chováte se sami k sobě jako k nejmilovanější bytosti světa?

Andělé vědí, že hluboce toužíte po prožívání a přijímání lásky a slibují vám, že pokud budete lásku rozdávat, bude se vám v mohutných vlnách vracet, z očekávaných i neočekávaných směrů.

Obrázek č. 3

17176_1

Čas na kouzlo

Začněte tvořit svou myslí

Andělé ve vaší mysli vidí jednou vroucné přání, které se vám zatím nesplnilo, i když se občas zdá být na dosah. Rádi by vám prozradili, že jednou z cest, která zhmotnění vašeho přání urychlí, je kouzlo.

Andělé proti pozitivním kouzlům nic nemají a rádi by vám nyní jedno předali. Posaďte se na své posvátné místo (může to být koutek, kde zapalujete svíčky a meditujete, nebo třeba oblíbené místo v přírodě) a zapalte svíčku. Pak své přání napište na lístek papíru, třikrát nahlas přečtěte, co je vaším přáním a požádejte o jeho splnění některou z nápomocných bytostí. Se slovy “Tak se staň” vložte lístek do plamene svíčky a nechte jej celý shořet. Přitom si představujte, že vaše přání je již splněno. Poděkujte a nechte svíčku dohořet (pokud jste venku, můžete ji sfouknout se slovy “i když ji zhasnu, jakoby hořela dál” a doma ji zapálit znovu).


 

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie