failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (11)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

c5ac6058de02a0ebf47e8fdc8595c833

Dejte průchod radosti

Když vám život připraví obtížnější časy, rozhodněte se pro své štěstí sami.

Právě teď prožíváte období, které nemusí být úplně jednoduché. I když své obtíže zvládáte s láskou, každodenní rutina vás může vyčerpávat a brát sílu a radost do života.

Andělé vám radí, abyste se tento týden ponořili do vod radosti – i kdybyste se o ni měli cíleně snažit. Právě radost a pocity štěstí vám pomohou taková období zvládnout s větší lehkostí. Vaše snaha o radostný život by se neměla omezit jen na tento týden – dnešní radu dostáváte proto, abyste se radostnému životu začali učit – už napořád.

Andělé si přejí, abyste věděli, že období, které prožíváte, není obtížné jen tak pro nic za nic. I když tuto dobu možná právě teď nevnímáte zcela pozitivně, na vaší cestě se objevila proto, aby vám otevřela nové příležitosti a popostrčila vás k rozvíjení vašeho přirozeného potenciálu. Až bude toto období za vámi, sami uvidíte, že jste díky němu otevřeli nové dveře, které výrazně zlepší vaši budoucnost.

Obrázek č. 2

026e04f0098e21ff878f737f5301e939

Pracujte rukama

Uvolněte svou mysl a předejte vládu tvořivosti

Andělé by vás tento týden chtěli pozvat k trochu neobvyklému meditačnímu cvičení. Říkají, že byste měli věnovat alespoň hodinu (ale raděj o trochu více) svého času činnosti, kterou budou vykonávat hlavně vaše ruce. Je jen na vás, zda zvolíte ruční práce, pustíte se do natření starých židlí, půjdete sázet a okopávat rostlinky na zahrádce nebo se třeba pustíte do příjemného úklidu a lehké “přestavby” některého místa v domě.

Ať už budete dělat cokoliv, práce by vás měla bavit. Nechte svoje myšlenky s láskou odplyout kamkoliv budou potřebovat, či si užijte snadno dosaženého pocitu plného soustředění na věc, kterou právě děláte. Pokud po dokončení činnosti zjistíte, že jste si skvěle odpočali nebo konečně opět dělali něco neobvyklého, co vás opravdu baví – určitě tuto činnost zařaďte do svého programu natrvalo.

Obrázek č. 3

182200183086_1

Zaměřte se na své kořeny

Hodnoty, rodina, já.

Andělé vás žádají, abyste si tento týden našli volný čas během jednoho z večerů a chvíli se zastavili a zaměřili na své kořeny.

Zamyslete se nad svými hodnotami a plány do budoucna. Odpovídá to, co děláte nyní, vašim cílům, vašemu vnitřnímu přesvědčení a směru, kterým chcete vnitřně růst? Snažíte se aktivně posouvat vpřed, nebo další kroky odkládáte na “až někdy…”, kdy bude více času, lepší možnosti či podmínky, nebo až bude s vám samými něco jinak? Napište si na papír své cíle a ke každému jeden krok, který můžete učinit již nyní – a učiníte jej do dvou týdnů.

Pak se zamyslete nad svou rodinou, tou nejužší i tou širší, se kterou jste či chcete být v kontaktu. Je vše tak, jak si přejete a představujete? Máte s ostatními členy rodiny takové vztahy, jaké byste si přáli? Pokud ne, sepište si vše, co by podle vás mohlo být jiné či lepší – a ke každému bodu opět připište jeden krok, který by vás k tomuto cíli mohl posunout.

Nakonec se zaměřte jen sami na sebe. Jaké jsou vaše nejsilnější vnitřní cíle? Kam se chcete posunout, v čem se chcete zlepšit? Udělejte si seznam prvních kroků i pro sebe – a tentokrát ke každému vyčleňte čas a zapište si jej do diáře jako “čas pro sebe”, kdy se nenecháte rušit a opravdu uskutečníte své první kroky. Andělé slibují, že vám poskytnou svou plnou pomoc a podporu se vším, co se ocitlo na vašem seznamu


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie