failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (12)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

5cae4655ac3ad47118a7075fca20b199

Užijte si radostné léto

Právě tento týden si užijte vše, co máte na létě nejraději.

Andělé říkají, že se pro samé starosti občas zapomínáte dívat kolem sebe a vnímat vše krásné, co vás obklopuje. Právě proto by vám tento týden rádi připomněli, že je léto – čas koupání, lenošení na slunci s příjemnou knížkou, grilování s přáteli, chození do letního kina, dlouhých procházek po lese, čerstvého ovoce a zeleniny…

Andělé by rádi, kdybyste jim slíbili, že tento týden uděláte alespoň jednu z těchto věcí (nebo z těch, které jsou na vašem “letním seznamu”). A pokud máte volný víkend, užijte si navíc třeba výlet na hory. Udělá vám to moc dobře…

Obrázek č. 2

ba21d8e91cb2e0532973050ef02d87e5

Ukliďte si doma i v hlavě

Dejte prostor novým věcem.

 

Andělé vidí, že se ve vašem životě začíná trochu kupit zmatek. Ne ve všem, jen v některých oblastech – možná je to v práci, možná obtížně žonglujete se svým volným časem (který má do opravdu volného dost daleko), možná se začíná běžný nepořádek vkrádat do některé části vašeho domova.

Andělé by vás chtěli povzbudit v tom, abyste si tento týden udělali trochu času na úklid u sebe doma. Nezáleží na tom, jestli věnujete půl dne úklidu, po kterém se váš byt či dům bude blýskat od sklepa až po strop, nebo během dvaceti minut naházíte prádlo do pračky a poklidíte místo, které po úklidu volá nejvíce.

Uklizením prostoru vpustíte novou energii jak do svého domova, tak i do vlastního života. Možná vás během uklízení věcí napadne, jak vyřešit ty méně “hmotné” věci, které ve vašem životě potřebují uklidit či zorganizovat.

PS: až budete s úklidem hotovi, mám vám vzkázat, že jsou na vás andělé náležitě pyšní.

Obrázek č. 3

caf3cb4b3c7db352248902571e648712

Udělejte radost svým blízkým

Kdo lásku dává, tomu se v hojné míře dostává.

 

Vaši nejbližší vědí, že je bezmezně milujete. Andělé by vám tento týden chtěli říct, že jim i přesto můžete udělat velkou radost milou pozorností a pouto vašeho vztahu tak ještě více upevnit a oživit.

Udělejte tento týden radost svým dětem – třeba společným výletem do zoo, do vodního parku nebo na jiné zajímavé místo. Potěšte partnera či partnerku květinami, oblíbenou večeří nebo romantickým večerem při svíčkách. Zavolejte svým rodičům nebo je rovnou navštivte.

Andělé vám vzkazují, že výsledkem vaší snahy bude více, než jen příjemně strávený čas s vašimi blízkými.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie