failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (13)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

rosa 1

Udělejte dobrý skutek

Buďte andělským poslem dobré vůle.

Andělé by vás rádi požádali o pomoc. Andělé obvykle pomáhají lidem prostřednictvím jiných lidí – a v blízké době by vám rádi poslali do cesty někoho, komu právě vaše pomoc může výrazně usnadnit cestu z jeho stávající situace.

Andělé říkají, že je jenom na vás, zda se rozhodnete jejich prosbu vyslyšet. Pokud se z jakéhokoliv důvodu rozhodnete pomoc neposkytnout, budou vaše rozhodnutí respektovat – bez výhrad či jakýchkoliv důsledků pro vás.

Andělé dále říkají, že pokud je to možné, volí za své pomocníky a vyslance dobré vůle vždy osoby, které dovedou pomoci potřebnému, ale jimž zároveň tato pomoc přinese něco dobrého – ať už je to prohloubení vlastních znalostí, chybějící pocit prospěšnosti či péče, nebo třeba spojení s novými lidmi, kteří budou příště nápomocní vám.

Obrázek č. 2

rosa2

Přijímejte vnitřní mír

Nechte věci, ať se dějí.

Andělé pro vás připravili týden vnitřních vhledů. Přáli by si, abyste tento čas strávili v klidu a vnitřním míru.

Nemusíte meditovat ani se oddávat jiným duchovním cvičením (pokud sami nechcete), ale pokuste se tento týden nechávat projít všechny negativní pocity a nenechte se jim pohltit. Když taková situace nastane, pokuste se prostě brát věci tak, jak jsou a nečinit z nich žádné závěry či soudy.

Podívejte se také na pocity a myšlenky, které přicházejí, když něco či někoho vnitřně hodnotíte. Hodnocení samo o sobě je přirozené a není na něm nic špatného – pomáhá nám vyhodnocovat situace a volit nejlepší řešení. Zaměřte se ale na to, aby vaše hodnocení vycházelo z porovnávání s vašimi vlastními zkušenostmi, nikoliv ze soudů a předsudků.

Andělé vědí, že zpočátku je podobný přístup velmi obtížný a vzkazují vám, že si váží jakékoliv snahy, kterou v tomto směru podniknete.

Obrázek č. 3

rosa3

Rozlučte se s bolestí

Dlouhodobá bolest není přirozená.

Andělé říkají, že někde na vašem fyzickém či duchovním těle vidí černé skvrny značící velkou bolest. Říkají, že vás tato bolest provází již tak dlouho, že jste si na ni zvykli, přizpůsobili se jí a často ji už ani nevnímáte jako silnou – pokud nedojde k pohybu či situaci, který ji opět spustí v plné intenzitě.

Andělé vás prosí, abyste tento týden udělali první krok k vyléčení této bolesti. Pokud se jedná o bolest fyzickou, objednejte se k lékaři či využijte některou alternativní metodu (ať už se jedná o uvolňující masáž, homeopatii či použití bylinek). Je-li vaše bolest ukryta hluboko ve vašich citech, podívejte se jí do očí a své trápení vyneste na světlo.

Andělé slibují, že vám poskytnou největší možnou podporu a útěchu v okamžicích, kdy se svou bolestí budete zabývat,  a že vám pomohou traumatizující zážitky či vzpomínky přeměnit v myšlenky, které jsou součástí vašeho života, ale již nebolí a neovlivňují negativně váš život.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie