failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (15)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

large-angel-wings-wall-decoration

Jste dost dobří

Jste perfektní takoví, jací jste.

Andělé vědí, že vámi čas od času zmítají pochybnosti, zda jste dost dobří – zda toho dost umíte, jste dost hubení, krásní, sebejistí, zda jste stejně dobří, jako někdo druhý, zda jste dobrý rodič, a tak dál…

Andělé by vás rádi ujistili, že právě v tuto chvíli jste dokonalí. Na svět jste se dostali proto, abyste se vy, a také vaše duše, naučili něco nového. Dokud se budete rádi a s ochotou učit nové věci, zlepšovat se a zdokonalovat v tom, co je pro vás důležité – pak budete vždy perfektní. Pouze lidé, kteří se rozhodli zůstat stát na místě a odmítají možnosti, jak vnitřně růst, byť jsou stále dokonalými bytostmi, mohli být v tuto chvíli lepšími, než jsou.

Netrapte se ale tím, že kdybyste některou věc učinili dříve, mohli jste již být dál – a dnes byste třeba byli štíhlí nebo uměli lépe anglicky. Ano – ale nevěnovali jste se tehdy něčemu, co pro vás bylo důležitější? Andělé říkají, že každá věc má svůj čas. Můžete mít všechno na světě, pokud je to pro vás důležité – ale i když si to možná neuvědomujete, ne vše je pro vás stejně důležité v danou chvíli. Nevzdávejte to sami se sebou a buďte připraveni růst a učit se. Jste perfektní.

Obrázek č. 2

nursery_wings__07954.1450725414.1280.1280

Zasloužíte si úctu a respekt

Nikdo nad vámi nemá moc, pokud mu ji sami nepředáte.

Andělé vidí, že se na vás někdo z vašeho okolí snaží uplatnit svou moc či nadřazenost. Může to být šéf v práci, manipulativní kamarád/ka či partner/ka, rodič, jež stále neuznal, že jste dospělí a máte právo na vlastní rozhodnutí, ale třeba i špatně naladěný policista při dopravní kontrole či lékař nesouhlasící s vaším názorem.

Andělé vám chtějí dodat odvahu, abyste si stáli za svým. Může pro vás být přínosné vyslechnout si jiný názor (ale také nemusí), pokud ale necháte druhé jednat způsobem, který vás ponižuje nebo je vám jinak nepříjemný, předáváte jim svou sílu.

Naučte se jemně a slušně vyjádřit, že podobné chování od nikoho akceptovat nebudete.  Můžete říct třeba: “Vaši kritiku přijímám, ale budeme spolu jednat jako dva slušní lidé – nebo vůbec”, nebo “Mám Tě rád/a. Můj názor je ale jiný než Tvůj a já Tě již dále nenechám jednat se mnou tímhle způsobem.” Může se stát, že druhá strana na váš postoj nebude reagovat vstřícně (i když třeba jen v daném okamžiku). Neustupujte, neomlouvejte se a chraňte si svou sílu a moc. V některých případech to znamená, že s podobnými lidmi ukončíte vztah nebo je přestanete vídat tak často – i když to zpočátku může být bolestivé, pro vaše vnitřní štěstí a duševní pohodu je to důležitý krok. Zasloužíte si úctu a nikdo na světě nemá právo vám ji brát.

Obrázek č. 3

mediterranean-home-decor

Udělejte něco pro sebe

I malá kulička může spustit lavinu

Andělé říkají, že už dlouho chcete udělat či začít něco nového, co vás posune dál. Říkají, že sami dobře víte, o co se jedná – a pokud máte podobných plánů víc, je čas právě teď vybrat jeden z nich a udělat první krok. Nezáleží na tom, který plán si vyberete, andělé vám pomohou zvolit ten, pro který již máte připravenou a umetenou cestu.

Andělé slibují, že vás na vaší cestě podpoří a postarají se o to, aby pro vás byla příjemná a bavila vás,  když třeba někdy nebude úplně jednoduchá. Rozhodně je ale čas přestat sedět na místě a spřádat plány a dobré nápady na “až někdy” – malý (nebo větší) krok, který uděláte teď, a další, kterými budete pokračovat, pomohou spustit lavinu pozitivních věcí, které do vašeho života přijdou. Věřte, že se vaše plány splní podle vašich nejlepších představ – pokud pro vás tedy Vesmír nemá připraveného něco lepšího…


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie