failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (16)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

711

Používejte afirmace

Můžete mít cokoliv na světě a být kýmkoliv být chcete – pokud o tom přesvědčíte vlastní hlavu.

I když techniku afirmací patrně znáte, právě teď možná plně nevyužíváte jejich potenciál. Andělé radí, abyste si tento týden vybrali 1-3 afirmace, věty popisující stav, kterého chcete dosáhnout v oblasti života, která vás teď nejvíce “pálí” nebo bez ustání plní vaši hlavu. Napište si je na viditelné místo nebo si třeba nastavte upomínky v telefonu – a při každé vhodné příležitosti je nahlas nebo v duchu proneste.

Znění afirmací je zcela na vás – andělé však pro vás mají několik tipů, které vybrali pro většinu těch, kdo budou tento vzkaz číst:

Do mého života přichází velká vlna lásky. Mé tělo se vrací do stavu přirozeného zdraví. Miluji se a příjímám se takový/á, jaký/á jsem. Mám práci, kterou miluji a dostávám za ni dobře zaplaceno. Užívám si spokojeného času se svou rodinou a přáteli. Mám vždy dostatek peněz, abych zaplatil/a všechny své účty i to, po čem toužím. Cítím se dobře. Mám se rád/a. Užívám si svůj partnerský vztah. Láska prostupuje celý můj život. Věřím a mé sny se plní.

Obrázek č. 2

Aphrodite_Venus_Greek_Goddess_Art_04

Otevřete své srdce lásce

Lásku si nemusíte “zasloužit”.

Andělé by vám chtěli dát najevo, že jste hodni dokonalé, silné a bezpodmínečné lásky, stejně jako všechny ostatní bytosti světa.Prosí vás, abyste tento týden pociťovali lásku tak často, jak jen to půjde. Pokud máte pocit, že nyní nemáte koho milovat, začněte láskou k sobě.

Andělé by vám chtěli říct, že lidé mnohdy nejvíce potřebují lásku v okamžicích, kdy si ji vůbec “nezaslouží”. Ať už se tedy jedná o chyby vás samých, vašich dětí či lídí, kteří jsou vám blízcí – měli byste je přijímat s láskou a soucitem. Zasloužíte si být milováni a konejšeni láskou, kdykoliv ji potřebujete. Buďte shovívaví a láskyplní – a i svět kolem vás se začne pomalu měnit k lepšímu a pozitivní přístup vám oplácet.

Obrázek č. 3

f4b62d049287e33cc38a375e350a7c4d1

Buďte sami se sebou

Vaše mysl má pro vás důležitou zprávu.

Andělé vám doporučují strávit tento týden co nejvíce času sami se sebou. Říkají, že potřebujete sami pro sebe objevit věci a činnosti, které vás naplňují a kterým jste z nedostatku času, příležitostí či jiného důvodu již dlouho nedali žádný prostor. Možná chcete více číst, začít zase jezdit na kole nebo rozjet nový projekt, na který se vám nedostává času či prostředků.

Udělejte ve svém životě malou “inventuru”, zorientujte se v povinnostech, které máte a termínech, které jste přislíbili (třeba si k tomu pořiďte nový diář). Zorganizování času vám pomůže najít místo i pro věci, které vám v životě chybí, i když si to možná plně neuvědomujete.

Vezměte si svůj čas pro sebe a ukliďte si v životě i v duši. Andělé slibují, že vám poskytnou maximální možnou podporu, pokud se rozhodnete svůj život obohatit něčím, co vám doposud chybělo.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie