failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (17)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

fe9e87622bf3bb11ac63fb0241af5c49

Svěřte nám svá trápení

Některé záležitosti nemusíte vyřešit sami

Andělé vás prosí, abyste si s nimi promluvili. Požádejte je o radu a pomoc v oblasti, která vás hodně a nebo dlouhodobě trápí. Není důležité, jestli jde o lásku, peníze, špatné chování vašich dětí nebo nespokojenost s vlastním životem.

Nezáleží ani na tom, jestli o svých potížích říkáte druhým, nebo se za ně stydíte. Pokud je ale popíráte i sami před sebou, pro anděly je obtížné vám pomoci.

Najděte si večer klidnou chvilku a mluvte s nimi – vypovězte jim (nahlas či v duchu), co vás trápí a třeba i to, jak byste si sami představovali nápravu. Nelpěte ale na vlastním řešení. Andělé vidí celý obrázek, přestože vy sami máte možná na očích jen malý kousek skládanky – mohou vám tedy pomoci snadnější cestou, kterou ale pro mohutně vypadající překážku nevidíte. Nebojte se ani svěřit jim ryze “světská” trápení – andělům není cizí žádná oblast lidského života.

Obrázek č. 2

čakry

Udržujte své tělo v kondici

Vytrvejte a začnou se dít zázraky.

Andělé říkají, že myšlenky ohledně toho, jak vypadá vaše tělo, vám nejsou cizí. Ať už jste nadšení sportovci či jste na začátku sezóny hubnuli “do plavek” – a nebo jste se okázale či trochu pokrytecky rozhodli to neřešit, právě teď je čas se hýbat.

Andělé vědí, že mnozí z vás pohyb považují za nepříjemnou nutnost, které je nejlepší se vyhnout. Nevadí. Najděte si pohyb, u kterého dokážete párkrát v týdnu vydržet.

Andělé vám vzkazují, že změna či udržení zdravějšího životního stylu je právě teď velmi důležitá – možná je to způsob, jak předejít budoucím zdravotním potížím, nebo vám nadváha brání v dosažení některého z důležitých cílů (ať už proto, že se sami podceňujete, nebo proto, že přednost dostanou lidé působící atraktivněji). Andělé vědí, že vás narážky na to, co sami vnímáte jako tělesné nedokonalosti, velmi bolí. Potřebují ale, abyste věděli, že se nestačí jen ujišťovat, že je vše v pořádku – protože právě vy tomu bez viditelné změny opravdu neuvěříte.

Obrázek č. 3

chakras

Udělejte si jasno

Učiňte důležité rozhodnutí.

Andělé říkají, že v poslední době řešíte velké dilema ohledně vaší budoucnosti. Možná máte pocit, že právě teď je třeba hrát s neodkrytými kartami a o tom, že se rozhodujete, co dál, neříkat lidem, kteří s tím mají něco společného.

Problém ale spočívá v tom, že hrajete zavřenou hru i sami se sebou. Tím, že si necháváte otevřená zadní vrátka, se plně nesoustředíte na možnost, kterou opravdu chcete.

Pokud máte pocit, že ještě není čas své karty odhalit, nedělejte to. Důležité ale je, abyste vy sami učinili rozhodnutí a stáli si za ním. Napište si ho do diáře nebo kamkoliv jinam, kde ho budete mít pravidelně na očích – a jděte za svým opravdovým snem (i když třeba ještě chvíli zůstanete i tam, kde jste nyní). Napište si také, dk jakým cílům směřujete v rozumném časovém horizontu – třeba do půl roku, abyste měli důvod podnikat konkrétní kroky a ne jen snít o skvělém výsledku.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie