failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (18)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

Mike_killian-milky-way

Splňte si sen

Čas přidat ke snění i činy

Andělé vědí, že máte sen. Možná je o místě, kam se chcete podívat, možná o novém domě nebo jiné věci, kterou chcete mít, možná o něčem, co chcete v životě dokázat.

Pokud pro svůj sen ale nic neuděláte, zůstane napořád jen za vašima zavřenýma očima.

Právě teď je pravá chvíle začít tvořit a přivést svůj sen na denní světlo. Začněte na jeho uskutečnění opravdu pracovat. Pokud vám chybí peníze, zjistěte, kolik vás splnění vašeho snu bude opravdu stát a nechte k sobě přijít plán, jak peníze získat. Možná vám přijde rada založit si zvláštní účet a posílat s na něj pravidelně nějakou částku. Nebo dostanete nápad, jak peníze navíc vydělat. Možná váš sen není o penězích a prostě jen potřebujete podniknout správné kroky, aby se vyplnil.

Andělé vám radí, abyste na svém snu nejen pracovali, ale také posilovali svou radost z něj a přesvědčení, že už je na dosah. Obklopte se obrázky, které váš sen znázorňují – ať už je to vysněná pláž na Mauriciu, nové auto nebo vy, jak předčítáte plnému sálu lidí z vlastní knihy. Pokud opravdu uvěříte a uděláte potřebné kroky, můžete mít všechno na světě.

Obrázek č. 2

maxresdefault

Mějte se rádi a chvalte se

Buďte k sobě velkorysí

V poslední době jste se naučili řadu nových věcí. Možná je vnímáte jako maličkosti, které jste měli umět už dávno, nebo něco, co přece umí skoro každý. Andělé říkají, že tomu tak není. Udělali jste velký pokrok a je opravdu důležité, abyste to i vy sami věděli.

Andělé si velmi váží vaší snahy a toho, jak moc jste za poslední dobu vnitřně vyrostli. Říkají, že každý pokrok je velmi důležitý, i když se vám teď zdá jen jako velmi malé kolečko v celém soukolí. Chvalte sami sebe za každý pokrok a úspěch, za vše, co se vám podaří. Pokuste se milovat sami sebe tak moc, jak vás milují vaši andělé a stejně tak se oceňujte. I díky tomu se vám podaří dalších úspěchů dosahovat snáze a s mnohem větší jistotou. Jste úžasní!

Obrázek č. 3

delicate-arch-night-stars-landscape

Zamiřte ke hvězdám

Není třeba držet se při zemi…

Andělé už dlouho sledují vaši pracovní kariéru nebo podnikání. Cítí, že byste chtěli dokázat něco víc, než děláte teď – ať už je to vyšší pozice, změna oboru nebo to, že se opravdu pustíte do vlastního podnikání.

Dnes by vám rádi poradili, abyste “zamířili ke hvězdám”. Začněte se opravdu zajímat o to, jak získat to, co chcete. Udělejte pro to všechny potřebné kroky, realizujte nápady, které k vám najednou přijdou (a nebo už přišly). Andělé říkají, že vaše cesta k vysněnému povolání se otevírá. Také říkají, že to, co chcete teď, není váš úplný cíl, ale “jen” důležitý krok na cestě k němu. Právě díky tomu, že za svými nynějšími cíli a touhami půjdete, otevřete sami sobě cestu k něčemu ještě mnohem lepšímu. Ať se vám daří!


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie