failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

 

Když jsem ji viděl poprvé, tak jsem si říkal: “Proboha! Jen to ne!” A vynadal jsem své ženě, ať si ze mě přestane dělat šoufky, protože já potřebuju nové auto a nikoliv obludu. Umluvila mě alespoň do toho, ať si ji projedu. Pokud dosud netušíte o jakou krasotinku se jedná, tak se díváte na Fiat Multipla. Na internetu známý také jako jedno z nejošklivějších aut vůbec. Nechal jsem si říct a do auta si šel sednout a projet ho na testovací jízdu.

multipla

Byla to láska na první nastartování. Jsem mohutný muž, takže se mi líbilo, že do auta můžu krásně nastoupit. Navíc jsem hned první jízdu jel v noci, a rázem pochopil genialitu dálkových světel posazených do výšky. V tomhle autě i v noci vidíte jako ve dne.

Proč to vlastně píšu ve článku o šťastných znameních? Čtěte dál… 🙂

Vůbec první šťastné “multipla” znamení je, že se majitelé těchto aut navzájem zdraví. Jak na silnici, tak i mimo ni. Jen si vzpomeňte – kdy na vás naposledy nadšeně blikal někdo naprosto neznámý jenom proto, že jede ve stejném autě?

Vůbec jsem nedbal na to, že se mi všichni kamarádi smáli. A už vůbec nic jsem si nedělal z toho, že třeba moje tchyně našemu autu neřekla jinak, než “obluda” (měl jsem pro to celkem porozumění, protože jsem si to kdysi myslel taky). Sice mě trochu mrzelo, že nechce změnit názor – ale stále jsem věděl, že jsem v tajném klubu spokojených majitelů, kteří se nenechali zviklat neobvyklým vzhledem.

Tím by mohlo moje štěstí končit

Myslel jsem si, že tím moje štěstí z vlastnictví neobvyklého auta končí. Až pak se stalo něco, co mi změnilo pohled na svět.

Jak doba pokročila,  s manželkou jsme se rozhodli založit rodinu – a nadešel čas na jednu z nejlepších vět, kterou můžete říct svým rodičům: “Bude z tebe babička. Bude z tebe dědeček.”

Moje tchyně si na radostnou zprávu doslova naběhla. Na návštěvě maminka mé ženy na moji milovanou spustila obvyklou litanii ke provdané ženě: “Kdy už konečně budu mít vnouče?”

“Hodilo by se ti to v září?”, opáčila moje žena.

Po prvotním radostném šoku a následném ujištění, že si opravdu neděláme legraci, prohlásila moje tchyně památnou větu: “Já věděla, že přijdou nějaký dobrý zprávy. Dneska jsem totiž potkala rovnou tři obludky na silnici.”

Šťastné znamení je na světě

Je úplně jedno, že mému autu stále říká obluda. Ale od té chvíle se na něj dívám úplně jinak, než doposud. Od té chvíle potkat Multiplu už není jenom potkat někoho, kdo má stejně skvělý vkus na auto, jako máte vy.

Fiata Multiplu potkati, znamená štěstí míti.

Tři Multiply viděti znamená dobré zprávy.

Výše uvedená pravidla jsem zavedl do svého života. Jakmile uvidím někde další Fiat Multipla, tak vím, že je to auto pro štěstí. A když za den potkám ta auta tři, tak s radostí očekávám dobré zprávy.

Asi vás nemusím dlouze přesvědčovat o tom, že tahle dvě pravidla fungují v mém životě naprosto dokonale a bez výjimek.

Jaké šťastné znamení máte vy?

Možná čtete Rady andělů na tento týden. Přemýšleli jste ale o tom, že andělé pro vás chtějí štěstí každý den a sesílají vám znamení, aby vás připravili na štěstí, které vás ten den potká?

A je jedno, jestli na anděly třeba úplně nevěříte. Je celkem jedno, jestli vám znamení sesílá anděl, Bůh a nebo prostě vesmír. Pevně věřím, že i ve vašem každodenním životě se objevují dobrá znamení, jen jste si jich doposud nevšimli.

Až budete mít příště za sebou šťastný den, vzpomínejte na dobrá znamení, zvěstující skvělé zprávy (tajně doufám, že to třeba byla Multipla na křižovatce, ale jestli vám nosí štěstí něco jiného, nevadí :-)).

Takže – co je právě vaším šťastným znamením?