failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady andělů (19)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

9496_tall

Zahleďte se do budoucnosti

Andělé vás žádají, abyste se na chvíli zadívali do své budoucnosti. Nemusíte si vykládat karty nebo  zkoušet číst z čajových lístků – ale možná si zkuste na chvíli představit, co byste třeba od kartářky chtěli slyšet. Jak by měl vypadat váš život za 1 nebo 2 roky?

Pak sami sobě upřímně řekněte, zda váš život k takové budoucnosti směřuje. Co by teď ve vašich kartách nejspíš doopravdy bylo? Vaše vysněná budoucnost, nebo život, ve kterém nejste zcela spokojeni, nedosahujete vysněných cílů a příliš se neliší od toho, jaký žijete teď?

Andělé by vám chtěli připomenout, že pokud chcete dosáhnout jiného života, než jaký žijete teď, nedosáhnete toho opakováním stále stejných věcí. Pokud se vám nedaří najít skvělého partnera, vydělávat dost peněz, nebo jste nespokojení s jinou oblastí svého života – začněte k ideální budoucnosti hledat jinou cestu, než kterou kráčíte doposud.

Obrázek č. 2

Dreamcatcher-Design

Zavolejte starým přátelům

Andělé vám radí, abyste tento týden zavolali někomu, koho jste už delší dobu neviděli. I když si to možná neuvědomujete, ve vašem životě již delší dobu chybí lidé, kteří bývali vaši dobří přátelé a skvěle jste si rozuměli.

I když se vaše cesty z různých důvodů před časem rozešly, právě teď je nejlepší čas zvednout telefon nebo napsat e-mail a znovu navázat bližší kontakt. Vaše přátelství je stále živé, a i když bude dnes jiné, než před časem – sami zjistíte, jak moc vám ve vašem životě dávní přátelé chyběli.

Obrázek č. 3

44995-Smoke-And-Dreamcatcher

Kupte si dárek

Andělé o vás říkají, že patříte k velice štědrým lidem, i když si to o sobě možná sami nemyslíte. Vaše štědrost má jediný problém – bez zaváhání jste štědří k ostatním, ale když přijde na vás, často se chováte jako největší skrblík či lakomec.

Andělé vědí, že tenhle přístup má kořeny ve vašem dětství a dospívání, ale říkají, že teď už jste dospělí. Dopřejte sami sobě přinejmenším tolik, kolik dopřáváte svým blízkým. Kupte s něco pěkného na sebe, dopřejte si skvělé jídlo nebo si prostě udělejte radost.

Andělé říkají, že byste se měli zaměřit na to, jaké pocity ve vás takový čin vyvolá – právě vaše pocity totiž ovlivňují jak vaši hojnost, tak i lásku a úctu k vám samým. Pokud se necítíte dobře, když utrácíte sami za sebe, hledejte kořeny těchto pocitů. Kdo vám podobný přístup ukázal nebo tvrdil, že byste měli být skromní? Ať už k tomu měl jakýkoliv důvod, nechte jeho přístup ze svého života odejít (a pokud je to třeba, pokuste se mu odpustit). Vy sami teď můžete posoudit, nakolik má zažitý přístup k penězům opodstatnění ve vašem dospělém životě.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie