failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás bohyně na tento týden mají.

rady andělů (21)

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

307727c1c799548961a3f242903594ec

Najděte vnitřní mír

Kuan Jin říká, že vaše nitro již delší dobu zaplavují pocity, že nemáte nikde klidu. Možná máte mnoho práce, staráte se o příbuzné či zvířata, jež v tuto chvíli vyžadují velkou dávku vaší péče, možná se snažíte začít nebo dokončit něco, co je pro vás velmi důležité.

Kuan Jin vás touží ubezpečit, že vaše činnost je chvályhodná a zasloužíte si za ni úctu a vděčnost. Říká, že vaše srdce je otevřené do široka a s nekonečnou dávkou soucitu a pochopení poskytuje oporu těm, kdo ji právě potřebují. Vidí ale také, že ač podobné věci konáte s láskou a nežádáte jejich oplácení, často vás vnitřně velmi vyčerpávají a zaměstnávají vaši mysl, ať jste kdekoliv.

Pro tento týden vás Kuan Jin prosí, abyste svou mysl vyčistili a ulevili svému vnitřnímu rozpoložení. Věci se dějí podle dokonalého božího plánu a vše má svůj vyšší smysl. Své starosti, obavy a komplikované myšlenky můžete svěřit do božích rukou a řešit pouze věci, které jsou v danou chvíli potřebné a aktuální. Tím, že najdete vnitřní klid, i soukolí koleček vašeho života, a všeho, co jej ovlivňuje, zapadne na své místo a vše se vyrovná do stavu, se kterým budete spokojení.

Obrázek č. 2

kwan_yin_guanyin_kwannon_closeup_by_phaedris-d5exl8k

Odpočívejte

Kuan Jin cítí vaši únavu. Říká, že poslední dobou často zasahuje vaši mysl i vaše tělo. Říká také, že ze současné situace nevidíte jasné východisko.

Kuan Jin vám radí napojit se na své tělo a duši a naslouchat jim. Žádá si vaše tělo více spánku? Kvalitnější jídlo? Dostatek vitamínů? Potřebuje doléčit stará zranění?

A co vaše duše a mysl? Je neustále zaměstnaná nároky vašich kolegů, dětí, rodičů, přátel či klientů? Zaobírá se katastrofickými scénáři na téma “co by se mohlo stát”? Svírají ji strachy a obavy z budoucnosti nebo o lidi vám blízké?

Ať už se vám vaše tělo či duše snaží říci cokoliv, naslouchejte jim. Ptejte se jich, kde se vzaly kořeny vaší únavy či vašich obav a začněte je léčit. Odpočívejte způsobem, který si vaše tělo a duše žádají. Dopřejte si spánek, čerstvý vzduch, paprsky podzimního slunce. Meditujte, používejte pozitivní afirmace a předávejte své strachy do božích rukou. Kuan Jin slibuje, že je s láskou přijme a pomůže do vašeho života vnést klid a mír.

Obrázek č. 3

ef1596020d27d21262d6ec43f4b7d4f6

Spočítejte svá požehnání

Kuan Jin vás prosí, abyste se na chvíli zastavili a zamysleli se nad požehnáními, kterými vás život a lidé kolem vás obdařili.

Říká, že někdy máme tendence zapomínat na to dobré a nechat se táhnout ke dnu věcmi, které se nám stávají, aniž bychom o ně stáli. I přesto se ale v životech nás všech objevují drobná i větší požehnání – dobré věci, které k nám přicházejí.

Kuan Jin říká, že není třeba se sebemrskačsky srovnávat s lidmi, kteří jsou na tom hůře, než vy a svou vděčnost stavět na vědomí, že “by to mohlo být horší”. Vděčnost není nástrojem odříkání, sebezapření a bohabojnosti, ale nástrojem radosti a vnitřní spokojenosti. A čím více vděčnosti budete projevovat, tím více radosti, spokojenosti a důvodů k další vděčnosti do vašeho života bude vstupovat.

Kuan Jin si velmi přeje, aby váš život provázely právě tyto pocity, a proto vás nyní zve právě na tuto cestu.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie