failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady-andelu-23

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

images

Zkuste něco nového

 

Andělé říkají, že už dlouho “trčíte ve vyjetých kolejích”. Abyste se posunuli dále, musíte udělat něco nového – i když se vám do toho třeba nechce, nebo cítíte obavy.

Pokud děláte stále stejné věci, dostáváte také stále stejné výsledky. Udělejte krok za své obvyklé hranice, vyzkoušejte něco nového nebo se konečně odvažte ke kroku, kterého se třeba bojíte. Andělé vám vzkazují, že nad vámi stále drží ochranou ruku, nemusíte se tedy bát posunout vpřed.

Obrázek č. 2

screen_shot_2015-12-26_at_4-37-08_pm_1024x1024

Kupte si něco na sebe

Ať u pro sebe nakupujete rádi, nebo jen když je to nezbytně nutné – tento týden si udělejte chvilku na procházku po obchodech a kupte si něco nového.

Možná tento kousek zvýší vaše sebevědomí, udělá vám radost a nebo ho budete brzy z nějakého důvodu potřebovat. Andělé říkají, že vás navedou správným směrem, ale musíte mít oči otevřené a sami hledat ten správný kousek. Andělé také říkají, že by dané oblečení mělo odpovídat vašemu rozpočtu – pokud právě vycházíte jen tak tak, není čas utrácet za drahé věci. Naopak, pokud nemusíte šetřit, neměli byste si třeba z pocitů viny, nezasloužení si či šetření na sobě pořizovat jen něco opravdu levného.

Obrázek č. 3

brown_turquoise1

Pracujte na zahradě

Andělé vám pro tento týden radí vyjít ven a věnovat se alespoň hodinku či dvě práci na zahradě nebo jinde v přírodě.

Říkají, že se samozřejmě můžete jít jen projít do přírody nebo venku meditovat, ale že jednoduchá práce na čerstvém vzduchu uleví vaší mysli a přinese vám nové nápady a myšlenky, které vás posunou dopředu.

Pocit z dobře vykonané práce vám udělá dobře a vaší duši bude mnohem lépe, než je tomu teď.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie