failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady-andelu-25

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

farolillos-de-los-deseos-shop-promesa-by-isabella

Jděte štěstí naproti

Už dlouho se snažíte získat něco, co je pro vás důležité. Možná je to nová láska, hezčí byt, život v dostatku, lepší práce…nebo něco jiného.

Andělé vám radí, abyste šli svému štěstí naproti. Seznamujte se s novými lidmi, projděte si inzeráty nebo pošlete životopis do firmy, kde toužíte pracovat, povězte svým přátelům a známým, co hledáte. Andělé vědí, že někde tam se skrývá ta správná příležitost nebo ten správný člověk, který vás k vašemu vytouženému cíli posune o notný kus blíže.

Pamatujte si, že andělé své činy konají prostřednictvím lidí – neostýchejte se proto požádat o pomoc. Andělé vám ji právě tímto sdělením nabízejí.

Obrázek č. 2

yi-peng-festival

Udělejte si čas na zastavení

Váš život se posouvá dopředu opravdu velkou rychlostí. Občas máte pocit, že vše, co se děje kolem vás, se kolem míhá jako krajina za okny rozjetého vlaku a vy vůbec nestačíte do těchto událostí zasahovat nebo je naklonit na svoji stranu.

Andělé vás žádají, abyste se na chvíli zastavili. Přestože nároky na vás mohou být opravdu vysoké, stres z nedostatku času a pocit, e vám protéká mezi prsty, jsou hlavně ve vaší hlavě. Udělejte si čas sami na sebe. Meditujte, přečtěte si dobrou knihu, malujte…prostě na chvíli vypněte. Pak si v klidu sedněte a sepište si, co opravdu musíte v nejbližší době udělat – a vše si naplánujte tak, aby vás čas příliš netlačil.

Andělé vám vzkazují, že čas není neměnnou veličinou a máte ho vždy dostatek pro vše, co potřebujete vykonat. Pokud se z jeho nedostatku budete cítit opravdu zoufalí, nebojte se anděly požádat o pomoc.

Obrázek č. 3

d79fca0742fee97d8b7b7000d1b3fcb6

Proste o to, po čem toužíte, děkujte za to, co dostáváte

Andělé by vás chtěli povzbudit k tomu, abyste žádali o to, po čem toužíte. Neostýchejte se svá přání vyřknout nahlas, pojmenujte je a poproste o jejich splnění. Pokud budete přesně vědět, po čem toužíte, budou se vaše přání snáze a rychleji plnit.

Vibrace vašeho hlasu dodává vašim přáním mnohem větší sílu, než jen jejich opatrné hýčkání ve vaší mysli. Mluvte o svých přáních nabo je pište na papír – ten pak můžete nosit u sebe nebo jeho obsah vyslat na dýmu k nebesům tak, že jej spálíte a požádáte o splnění přání. Tak jako papírové lampiony, i oheň v kouzlech přání odnáší vaše touhy přímo tam, kde mohou být vyslyšena.

Andělé si přejí, abyste věděli, že dalším krokem k tomu, aby se vaše sny plnily, je vděčnost – protože vděčnost plodí další vděčnost. Proto i díky za dobré věci ve vašem životě plodí další okamžky, za které můžete děkovat.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie