failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady-bohyni

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

537d3c87dc36f68e8894405cf3b576b3

Brigid

 

Brigid říká, že každý člověk má v sobě mnoho tváří a mnoho talentů. Možná sami sebe právě teď vnímáte jako ne dost dobré, ne zcela správně jednající nebo zaseknuté v roli či práci, která vám tak docela nesedí.

Brigit vám radí, abyste se nesoudili příliš přísně – každý z nás má v sobě obraz léčitele i válečníka, a jen pokud jsou spolu v rovnováze, vše je v pořádku. Nesnažte se být za každou cenu slušní a nekonfliktní, ale ani nesetrvávejte pouze v opačném pólu – uštěpačnosti, ironii, zlomyslnosti.

Říká také, abyste se zamysleli nad tím, co vás baví a v čem jste dobří. To, že jste právě teď maminka na plný úvazek, podřízený v práci či pozici, která vám úplně nevyhovuje nebo nejste spokojeni v partnerském vztahu, vůbec neznamená, že na daném místě musíte setrvat. Vždy máte možnost svou situaci změnit – ať už tak, že vám bude více vyhovovat, nebo tím, že z ní odejdete a vytvoříte pro sebe jinou.

Obrázek č. 2

danu

Danu

 

Danu říká, že ne vždy je dobré hrát s otevřenými kartami. Právě teď vám radí, abyste si své plány do budoucna, projekty, na kterých pracujete nebo změny, které chystáte, nechali pro sebe. Vše, co pro danou věc potřebujete udělat, vám půjde lépe, bez námitek či problémů, které by jejich zveřejnění vyvolalu u někoho ve vašem okolí.

Danu vám též vzkazuje, že změna je dobrá věc – radí vám vytrvat na cestě, kterou jste se dali a dokončit to, co jste již začali nebo se k tomu chystáte.

Obrázek č. 3

sheila

Sheila Na-Gig

 

Sheila vám vzkazuje, že začátek i konec jsou přirozenými cykly našich životů. Cítí vaši bolest, když od vás odchází něco, co je pro vás opravdu důležité, v horším případě, když se jedná o odchod někoho blízkého.

Říká, že smutek je známkou toho, že vaše duše je v pořádku a je ve spojení s dušemi vašich milovaných. Přeje si také, abyste věděli, že každý nový začátek znamená konec něčeho starého, co již splnilo svůj úkol. Dívejte se na svou minulost  své minulé činy s láskou a pochopením, byly ve vašem životě důležité. Právě díky nim mohou přijít do vašeho života nové a lepší věci.

Říká ještě, že se vždy můžete vrátit k tomu, co jste již prožili – konec tedy neznamená neexistenci toho, co bylo, ale pouze fakt, že ve vašem životě již daná věc, situace či osoba splnila své poslání.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie