failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

rady-andelu-2

Obrázky vybírejte intuitivně – ten, který se vám právě teď nejvíce líbí, je ten pravý.

Obrázek č. 1

index4

Nežeňte se příliš dopředu

Andělé říkají, že když se lidé dají na cestu vlastního rozvoje, často je pohltí ideální vize sebe samých a nekončící snaha se do takového stavu dostat. Andělé vám vzkazují, že snaha být lepší a úspěšnější je jednoznačně dobrá.

Zárověň říkají, že přílišná snaha vám ze života dokáže vyhnat takové věc, jako je odpočinek, bezstarostnost či snadné plynutí s jeho proudem. Zkuste se na chvíli zastavit a pustit na chvíli otěže toho, co vás táhne vpřed – a užívejte života tak, jak je právě teď. Nic důležitého vám neuteče.

Obrázek č. 2

index3

Zamilujte si přírodu

Andělé vědí, že přicházející zimní počasí není přesně tím, na co se všichni těšíme. Říkají ale, že právě vám by rádi odkryli jeho krásy a zlákali vás k tomu, abyste s nimi trávili více času venku a v přírodě. Máte-li alespoň trochu chuť přjmout jejich pozvání, najděte doma teplé oblečení, vytáhněte teplý svetr a čepici a běte se projít do lesa – nebo třeba na adventní trhy.

Andělé touží na vaší tváři vidět radostný úsměv a uvolnění, a ve vašem srdci radost, která je vlastní malým dětem. Až se vrátíte domů, nezapomeňte na horký čaj, víno či čokoládu a udělejte si třeba hezký večer při svíčkách – sami nebo s rodinou.

 

Obrázek č. 3

images3

Udělejte něco pro druhé

Adventní a vánoční čas je od nepaměti obdobím, kdy myslíme nejen na sebe a své blízké, ale i na ty, kdo právě nemají v životě takové štěstí.  Andělé vás prosí, abyste se letos připojili k těm, kdo myslí i na ostatní a udělali pro ně něco dobrého.

Je jen na vás, jaký dobrý skutek budete chtít udělat – jestli raději přispějete na charitu, pomůžete s vánočním úklidem starší sousedce nebo třeba s dětmi ozdobíte v lese “stromeček pro zvířátka” jablíčky a zrním. Andělé vám rádi napovědí, nebo vás nasměrují – pokud si sami nebudete vědět rady nebo se jm budete chtít nechat vést tam, kde je vae pomoc nejvíce potřebná.


S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie