failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

 

růženín

$_124Růženín patří bezpochyby mezi nejoblíbenější polodrahokamy vůbec. Přitahuje k sobě vše pozitivní, zejména při setkávání s lidmi. Pomáhá nalézt opravdovou a hlubokou romantickou lásku.

Růženín otevírá srdeční čakru, a to nejen u svého nositele, ale i u lidí v blízkém okolí (dokonce  u těch, na které při jeho nošení myslíte). Jeho působení je jemné a nenásilné. Ostýchavým lidem pomáhá vyjevit své city, lidem skrývajícím se za pevné ochranné zdi pomáhá nalézt jistotu a pocit bezpečí.

il_214x170.401664410_pwwzKámen je ideální pro ty, kdo se cítí nervózní a obávají se toho “co by se mohlo přihodit” – zejména pokud jde o nepříjemnosti způsobené druhými lidmi (vynadá mi šéf? bude na mě sousedka nepříjemná?). Růženín vás v takovém případě zklidní a pomůže možné situace vyřešit snadno a bez nepříjemností.

Pokud kvůli stresu či myšlenkám, které se nepřestávají honit v hlavě, nejste schopni usnout – pak potřebujete růženín na stolku vedle postele.

Angel75mmRůženín je i léčivým kamenem, který dodává energii unaveným, vyčerpaným a starším lidem – a zároveň jim pomáhá dostatečně a správně odpočívat. Skvěle se tak hodí třeba pro maminky (i tatínky) malých dětí vyžadujících celodenní péči.

Do školního batůžku jej můžeme přidat i ostýchavým dětem, které trápí strach ze zkoušení a písemek, nebo si příliš nerozumí se spolužáky.

Kámen podporuje sebelásku a účinně, rychle a jemně léčí zranění naší duše. Pomáhá přijímat změny a dosahovat věci, které jsme si předsevzali

s-l1600Růženín je kamenem archanděla Ariela, který pomáhá naplňovat přání vychýzející z našeho srdce a také naše pozemské potřeby.

Alespoň malý kousek růženínu by měl mít doma každý, pomáhá totiž zvládat každodenní úkoly a prosytit své okolí energií lásky a pohody.