failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Lis 6, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Teď a tady

Daleko před sebou vidíte cíl, ke kterému jednou chcete dojít. Zdá se tak vzdálený od toho, co je teď, a přesto byste tam nejraději byli už nyní.

Andělé vám touží říct, že snít je důležité. Pokračujte dál v představování si toho, jak bude váš život vypadat, až budete v cíli.

Teď je ale čas vzít splnění svých cílů do svých rukou a soustředit se na to, co pro jejich splnění můžete udělat teď hned. 

I cesta k dalekým cílům se skládá z jednotlivých kroků. A každým krokem, byť sebemenším, jste ke svým cílům blíž a blíž. 

Obrázek č. 2

Udělej si čas

Andělé vás poslední dobou vidí v kruhu dělání – nedělání. Říkají, že sice trávíte spoustu času prací, ale výsledky za vámi nejsou příliš vidět. 

Andělé cítí, že za vaší malou výkonností je únava, ať už fyzická nebo psychická. Radí vám, abyste si vyměřili čas na práci i odpočinek – a obojí dělali pořádně.

Vnímají také, že máte věčný pocit, že byste měli ještě udělat to či ono, a že nemůžete odpočívat, pokud práce není hotová.

Chtěli by vám říct, že odpočinek a relaxace jsou stejně důležité, jako čas, který věnujete aktivním činnostem a práci. Říkají také, že pokud si začnete čas na obojí vyhrazovat, budete si obojího více vážit. Svůj čas určený na práci tak nevyplýtváte lelkováním nebo pomalým posouváním z úkolu na úkol – a čas určený k odpočinku nepromarníte sezením u počítače nebo pomalým uklízením kuchyně.

Obrázek č. 3

Zažeň strach

Hluboko v sobě tušíte, že jste se již dávno mohli posunout z místa a přiblížit se k tomu, co hledáte – ale zpátky vás drží váš vnitřní strach.

Andělé vědí, že váš strach má hluboké a často odůvodněné kořeny. Proto vám radí, abyste se na důvody svých strachů podívali blíže a zamysleli se nad tím, zda mají co do činění se situací, kterou řešíte nyní.

My všichni se učíme pomocí zkušeností. Špatné zkušenosti v nás ukotví strach z toho, že by se taková situace mohla opakovat a chrání nás před tím, abychom se do nich znovu dostali. Naše strachy se ale často vynořují v okamžicích, kdy nám nejsou ku prospěchu, protože situace není stejná, jako byla kdysi.

Možná jste se cítili špatně po odmítnutí spolužačkou nebo spolužákem – a proto se dnes bojíte oslovit člověka, který se vám líbí. Možná jste v dětství žili v nedostatku a věčně vás svírají obavy, že taková situace nastane znovu. Možná jste zkusili něco nového a zranili se. To všechno je v pořádku. Ukonejšete své vnitřní dítě a řekněte mu, že současná situace není stejná.

I když se znovu můžete zranit nebo čelit odmítnutí, váš strach vám zakrývá pohled na jinou důležitou věc. Pokusy a pády jsou součástí učení a zlepšování se. Jejich prostřednictvím nabíráme zkušenosti, které se nám později v životě hodí a na kterých stavíme.

Nebojte se toho, že můžete udělat chybu nebo se okolnosti spiknou proti vám. Andělé vám vzkazují, že máte moc vyjít z každé situace s čistým štítem. Někdy vyhrajete, někdy získáte zkušenost, která se vám bude hodit později.
Ale už se přestaňte bát.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky