failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Lis 14, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Ukliď si

Někde kolem vás se kupí nepořádek. Možná je to skutečný nepořádek, skládající se z věcí povalujících se všude možně, možná je to duchovní nepořádek – neuspořádané věci v životě, a velmi pravděpodobně obojí dohromady.

Andělé vám radí, abyste se pustili do uklízení. Zbavte se věcí, které už vám v životě nepřinášejí radost, a ty, které milujete, si začněte hýčkat. 

Andělé říkají, že nejlépe se vám bude začínat s fyzickým nepořádkem, protože tam za sebou hned uvidíte výsledky. Ještě dnes ukliďte alespoň malý prostor – a nepřestávejte, dokud kolem vás nebude čisto. Říkají také, že když začnete uklízet fyzické věci, postupně se začne uspořádávat i váš život jako takový.

Neměli byste ale spoléhat na to, že když uklidíte fyzický nepořádek, všechny vaše problémy se vyřeší sami. Některou práci prostě musíte udělat sami.

Obrázek č. 2

Krok do neznáma

Na svojí cestě jste došli poměrně daleko. Nebyla snadná a vy jste přesto neustoupili. Hranice vašeho světa se ale za tu dobu staly bezpečnými – a vy jste trochu ustrnuli na jednom místě. Možná se obhajujete tím, že tam, kde jste teď, máte ještě spoustu práce – a máte pravdu.

To by vás ale nemělo držet na jednom místě. Udržovat to, co jste již vybudovali, je skvělé – ale vy sami potřebujete růst a dále se rozvíjet.

Andělé vás povzbuzují ke kroku do neznáma. Říkají, že víte, kudy se chcete vydat dál – jen k tomu možná zatím nemáte dost odvahy nebo vám nezbývá čas. Věnujte tento týden uspořádání svých aktuálních záležitostí a zamyslete se nad tím, jak zlepšit to, co už máte, aniž by vás to stálo tolik času, kolik tomu věnujete nyní.

Pak se rozhodněte – a udělejte krok do neznáma. Mapu máte.

Obrázek č. 3

Láska a soucit

Andělé vidí, že váš vnitřní život právě teď není úplně šťastný. Říkají, že se pokoušíte o klid a vnitřní pohodu, stejně tak o zlepšení vztahů s vašimi blízkými – ale pořád se cítíte jako ve slepé uličce, která nikam nevede.

Říkají, že se snažíte příliš urputně, a něco ve svém snažení neděláte dobře.

Prosí vás, abyste se uvolnili a nechali věci, které se kolem vás dějí, chvíli jen tak plynout. Pak si můžete představit svůj ideální život – ale tentokrát bez úporné vnitřní snahy ho dosáhnout, bez stresu, strachu nebo studu za to, že tomu tak v současné době není.

Radí vám, abyste své vize svěřili papíru. Popište svůj vysněný život, nakreslete ho, nebo si z obrázků vytvořte Vision board. Popište všechno, čeho chcete dosáhnout a vnímejte, jak se budete cítit, až tohle všechno budete mít.

Nezáleži na tom, jestli toužíte po novém autě nebo naplněném vztahu. Andělé by vám rádi vzkázali, že vaše touhy nesoudí.

Vědí, že chcete mít dobrou práci a pohodlné bydlení proto, abyste svůj čas mohli bez starostí a s láskou věnovat své rodině, že od nového auta očekáváte větší bezpečí a konec obav z poruchy, nebo že svůj vztah chcete znovu naplnit láskou a vášní, která v něm bývala na začátku. Vědí, že za vašimi touhami jsou dobré úmysly a přejí si, abyste se necítili provinile za to, že toužíte po něčem, co by vám v životě přineslo radost.

Doporučují vám, abyste se na své touhy soustředili každý den, nejlépe ráno a večer. Pročtěte si znovu svůj seznam vizí, prohlédněte si svůj Vision board. Zkuste pokaždé procítit čistou vnitřní radost, kterou budete mít, až se vaše touhy splní.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky