failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Lis 20, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Podzimní splín

Andělé vnímají, že na vás dopadla vnitřní nepohoda, pramenící ze změny počasí a úbytku světla v této roční době. Vidí, že se s touto situací snažíte pozitivně vyrovnat a dělat vše proto, aby se věci vrátily k normálnímu stavu, ale cítí, že se vnitřně necítíte úplně dobře.

Přejí si, abyste věděli, že se změnou ročního období v této situaci nejste zdaleka sami. Radí vám, abyste svůj vnitřní neklid objali a dočasně přijali. Představte si, že se jedná o vyplašené dítě, které potřebuje ukonejšit.

Na chvíli zapomeňte na to, že byste této situaci měli udatně čelit a nepodléhat svým smutkům, které se zdají nemít reálný zaklad. Hýčkejte sami sebe – uvařte si kakao, zachumlejte se do deky, vezměte si oblíbenou knížku nebo si pusťte seriál, který máte rádi, cvičte jógu. Dovolte si odpočívat.

Andělé říkají, že tento týden možná oceníte spíše samotu nebo blízkost svých nejbližších, než hýčkání ze strany cizích osob (masáž, společné cvičení…).

Andělé říkají, že období ubývajícího světla je určené k regeneraci, a vaše pocity možná během tohoto týdne nezmizí. Naučíte se je ale spojovat s příjemnými zážitky a nebudou vám vnitřně tolik ubližovat.

 

 

Obrázek č. 2

Mám toho moc!

V životě se občas objeví situace, kdy máte pocit, že se na vás sype spousta úkolů a povinností, a vy nemáte čas na to je zpracovávat a řešit. Některým lidem se to stává častěji, jiným jen nárazově.

Andělé vás vidí doslova zasypané vlnou úkolů, plánů a “měl/a bych…” pocitů.

Doporučují vám pro tento týden několik věcí.

Zaprvé – dýchejte. Kdykoliv pomyslíte na hromadu věcí, která na vás čeká – dýchejte.  Pokud vás přepadne úzkost z této situace – dýchejte. Všechno bude v pořádku.

Zadruhé – pokud můžete, stanovte si pro jednotlivé úkoly termíny a ponechte si rezervu. Větší, než vám hlava radí na první dojem. Andělé ve vaší budoucnosti vidí drobná vyrušení a příležitosti, které si nebudete chtít nechat ujít – a malá rezerva by vás zbytečně stresovala.

Zatřetí – rozdělte si práci na malé úkoly, sepište si je a odškrtávejte. Pokud je velkých úkolů více, vyhraďte každému samostatný papír, na kterém budete odškrtávat jednotlivé úkoly. Mizející položky vám pomohou přinést klid a pocit, že po malých krocích se jednotlivé úkoly rychle blíží ke splnění.

Obrázek č. 3

Je to v pořádku

Andělé vidí, že se vám v poslední době podařilo něco důležitého. Říkají ale, že ve vás vidí vnitřní nejistotu a pochyby – zda byl úspěch dostatečně velký, jestli se vám ho podaří udržet, zopakovat, či postoupit ještě výš…

Vzkazují vám, že tento úspěch byl hodně důležitý a že se nemusíte obávat budoucnosti.

Prosí vás, abyste se na tomto místě chvíli zastavili a procítili vlastní úspěšnost. Buďte chvíli vděční sami sobě za to, co jste dokázali.

Andělé slibují, že vás v budoucnosti podpoří, abyste se o další vývoj nemuseli obávat. Říkají také, že je důležité, abyste na tomto místě alespoň krátkou dobu setrvali a ocenili sami sebe i svůj úspěch. Pokud jej budete brát jako samozřejmost nebo pro vás nebude “dost dobrý” (třeba proto, že existují vyšší mety), nebude vás těšit ani dosažení těch, po kterých se díváte nyní.

Jste skvělí a již nyní jste dosáhli velkých věcí. Buďte na sebe pyšní.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky