failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Lis 27, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Těžký den

Poslední dobou máte pocit, že vždy, když už se zdá, že je všechno v pořádku, někdo vám vaši pohodu nepříjemně naruší.

Andělé cítí, že vás tento stav dlouhodobě vyčerpává a zraňuje vás na nejcitlivějších místech.

Říkají, že nemůžete z jedné strany rozplétat uzel, za jehož druhý konec neustále někdo tahá. Uvolnit celou situaci tak není pouze na vás – a můžete přispět pouze tím, že se do přetahování nezapojíte.

Snažte se do tahanic kolem vás zapojovat co možná nejméně, aby neubližovaly vám samotným. Andělé slibují, že vám toto období pomohou přestát se ctí.

Obrázek č. 2

Můj malý svět

Andělé říkají, že se v poslední době na svět díváte velice omezeným pohledem, jako byste měli na očích nasazené klapky.

Říkají, že v váš pohled na svět, nebo něco, co je pro vás důležité, je pokřivený vašimi vlastními myšlenkami, strachy, zlobou nebo jinými negativními emocemi.

Radí vám, abyste na těchto věcech začali opravdu rychle pracovat a tentokrát dotáhli do konce jejich odstranění – protože to, co vás nyní ovládá, nelze transformovat v něco lepšího.

Varují vás, že pokud se nerozhodnete své klapky sundat a vyřešit své vnitřní problémy, začne se zhmotňovat to, co k sobě nyní přitahujete a čeho se v skrytu duše obáváte – a právě vy budete tím, komu to ublíží.

Obrázek č. 3

Láska a jemnost

Andělé říkají, že vaším nebeským úkolem pro toto období je šířit ve svém okolí lásku, soucit a jemnou péči.

Řada lidí, jež jsou vám na blízku (možná včetně vás samých) aktuálně prochází obtížným obdobím. Necítí se dobře, často ubližují svému okolí, řeší silné osobní strachy, prohry a selhání.

Andělé vás prosí, abyste se s lidmi ve svém okolí podělili o svůj dar procházet podobnými situacemi s klidem, něhou a soucitem.

Není na vás, abyste na sebe brali těžkosti a starosti jiných lidí. Můžete být ale klidným přístavem v rozbouřených vodách, nebo jen pevnou lodí, která bez úhony přečká nástrahy rozbouřeného oceánu.

Je jen na vás, jestli strádajícím nabídnete čaj, přátelskou atmosféru nebo třeba jen chvíli klidu, kterou zoufale hledají, aniž by si to uvědomovali. Nemusíte pomáhat nebo se za druhé snažit najít příčinu jejich problémů. Prostě jen buďte.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky